TEMA BROJA: VIKENDICE

JOŠ SAMO DANAS NA KIOSCIMA Novi broj magazina D&D uz Jutarnji list

Nakon karantene magazin se vraća u punom sjaju, sa zanimljivim temama iz svijeta arhitekture, dizajna i kulture stanovanja.

Za temu broja odabrali smo trenutačno veliki hit - vikendice kao drugi dom (prije, tijekom i nakon izolacije). Mnogi ljudi diljem naše domovine sve češće kao drugi dom biraju kućicu u prirodi, pokraj mora, na selu... Negdje gdje nema stresa, u prirodi koja umiruje i dušu i tijelo. Za razliku od klasičnih vikendica, drugi dom podrazumijeva da u njemu boravite češće i dulje te da ondje, osim što se opuštate i družite, radite.

living4media

Razgovarali smo s arhitektima i dizajnerima koji i sami imaju drugi dom, a oni su nam otkrili kako takvo mjesto treba urediti i opremiti. Uz to smo pronašli ljude diljem Hrvatske, od Varaždina do Korčule, koji su nam iz prve ruke rekli zašto vole svoj drugi dom. Naravno, otvaramo vrata svakog od njih, neka vas inspiriraju njihove ideje.

I ovaj put vas vodimo u najljepše domaće stanove i kuće.

living4media

Ekskluzivno, posjetili smo novi stan (ali i ured) arhitekta Ante Vrbana u središtu Zagreba, umjetničku kuću u Istri i predivno potkrovlje u Splitu.

Naravno, upoznajemo vas i s najboljim domaćim kreativcima i njihovim radovima, a otkrivamo i kako je jedna informatička tvrtka uz pomoć arhitekta napravila urede. O svemu tome, ali i o mnogo drugih tema (uradi sam, prije i poslije, shopping...), čitajte u novom broju magazina D&D na 76 stranica koji će ovu nedjelju (ali i u ponedjeljak, 18. svibnja) biti na kioscima.

Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:04