Vila Elena

Ručno rađeni drveni borići, ljestve umjesto bora i romantični kamin za divan Božić u Istri

 

U istarskom mjestu Golaš u blizini Rovinja smjestila se prekrasna kamena kuća za odmor s bazenom, službenog imena Vila Elena.

- Budući da se Vila Elena iznajmljuje kao kuća za odmor i zimi, htjeli smo gostima priuštiti dašak božićnog duha pa smo prigodno ukrasili interijer. Prionuli smo na posao i uz pomoć stolara Franje iz stolarije Breza izrađeni su drveni borići koji krase stol u dnevnom boravku.

Uvijek smo se vodili mišlju da idemo za proizvodima koji su ručno izrađeni i koji su od prirodnih materijala. Tako smo u kući prije renoviranja pronašli stare ljestve koje su nam poslužile umjesto bora - oduševljeno pričaju vlasnici i dodaju kako toplinu božićnog ugođaja u Vili Eleni zaokružuje kamin koji je središnji dio oko kojega se svi gosti redovno okupe u hladne zimske dane.

cof

oznorMO

oznorMO

oznorCO

- Kuhinja daje svoju čar kod priprema kolača i slastica što smo dočarali izradom medenjaka i kuglofa. Naravno, miris kolačića koji se proteže kroz kuću mora se osobno doživjeti. Da bi bio upotpunjen odmor, tu je master soba s napunjenom kadom s toplom vodom i pjenušavom kupkom koja će zaokružiti odmor u našoj kući - poručuju vlasnici.

Vila Elena se sastoji od prizemlja i kata. U prizemlju se nalaze dnevni boravak i prostrana kuhinja, dok su na katu smještene udobne spavaće sobe. Kuća ima i divnu terasu te vrt koji su lijepi ne samo tijekom sunčanih dana, nego i zimi.

Više možete saznati na: Vila Elena.

cof

Foto: Vila Elena

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 16:28