U POSJETU

Rustikalna kuća za odmor u mjestu Močići

Kamena vila za bezbrižno ljetno uživanje. Objekt površine 246 m² može primiti 12 gostiju u pet spavaćih soba, a na raspolaganju je i bazen

INFO: vila za odmor
LOKACIJA: Močići
KVADRATURA: 246 m²
KAPACITET: 12 osoba
CIJENA: 807 € za 12 osoba
AGENCIJA: Adriatic, www.adriatic.hr

Močići su selo između Zvekovice i Čilipa, odmah preko puta Zračne luke Dubrovnik. Selo je posebno jer su sve kuće i svi zaseoci s desne strane Magistrale.

Sama vila za odmor udaljena je oko kilometar i pol od mora, a najbliža plaža ovom smještaju je Sike. Ova kuća se nalazi u kategoriji luksuzne vile, a s obzirom na to da u njoj nema drugih apartmana i soba, za vrijeme korištenja, iznajmljivači su jedini gosti. Vanjska arhitektura vile naginje tradicionalnom dalmatinskom stilu kamene kuće, dok je interijer moderniji, ali s elementima rustikalnog.

Ovaj smještaj može primiti 12 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima pet unutar prostranih 246 kvadrata kuće. Svaka spavaća soba ima en suite kupaonicu, a sobe su uređene svježe i prozračno. Dominiraju tradicionalni materijali: na zidovima kamen, namještaj od drva, mramor u kupaonicama, pamučna bijela posteljina... Svi prostori u interijeru imaju i pokoji akcent u boji, ali on nije dominantan, već samo naglašava neutralnost ostatka prostorija.

Gostima je na raspolaganju privatna terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i uživanje u hrani tu je i roštilj. Za vrijeme boravka gosti se mogu opustiti i u privatnom bazenu. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

Interijer je moderan s elementima rustikalnog, a gostima se posebno sviđa soba za zabavu s bilijarom i pikadom, sauna te mali vinski podrum

Za prave hedoniste tu je i soba za zabavu s biljarom i pikadom te mali vinski podrum gdje u biranim vinima možete uživati u autentičnom ambijentu - na bačvi. Uz to, unutar kuće nalazi se i veliki jacuzzi te sauna.

U kući je osiguran pristup internetu bez nadoplate. Dvorište uz kuću površine je 650 četvornih metara. Bazen u sklopu kuće na raspolaganju je ekskluzivno vama. Uz ovu kuću možete se koristiti i parkiralištem. U krugu do 1 km nalaze se: trgovina, hitna medicinska pomoć, bankomat, restoran. Uslužni objekti udaljeni više od jednog kilometra su: ljekarna, noćni klub, centar.

Više informacija potražite na: www.adriatic.hr

Foto: www.adriatic.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:42