Mobilna kuća

Ružičasta kućica na kotačima

Kućica koju možete bolje promotriti na fotografijama u nastavku ne samo da je prava kućica u cvijeću nego je uz to još i ružičasta! Simpatično nazvana Poco Pink djelo je tvrtke Tiny Living Inc. koja se specijalizirala za gradnju domova malih proporcija. Budući da je sagrađena na temeljima od prikolice mobilna je i savršen je izbor za vikend u prirodi. Ukupno ima nešto malo manje od 15 četvornih metara jednostavno uređenog prostora. Kuća Poco Pink iznutra je jednako dopadljiva kao i izvana!


Zbog brojnih prozora kojima su rastvoreni zidovi doima se puno prostranijom nego što to doista jest, a interijer obložen svijetlim drvenim das
kama vedar je i stvara dojam osunčanog prostora.


Visina zidova omogućila je gradnju galerije do koje se dolazi drvenim ljestvama i u kojoj je smješten bračni krevet, kao i dodatnih polica za odlaganje stvari. Uz ulaz nalazi se mali prostor za doručkovanje sa stolom koji se može spustiti, čime se povećava prostor boravka. Ispod galerije nalazi se kuhinja s bijelim kuhinjskim ormarićima, klasičnim sudoperom i pločom za kuhanje. Kraj kuhinje smještena je mala kupaonica s tušem. Slatko i kompaktno!









Izvor: Little Things

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:12