ZAVIRITE U NJEZIN INTERIJER

Slastičarnica koja bi mogla postati omiljeno odredište za sve ljubitelje ružičaste boje

 Instagram/@nanan_patisserie
Na Instagramu smo pronašli slastičarnicu koja će osvojiti sve ljubitelje ružičaste boje, i pritom ne mislimo samo na slastice!

Kako biste imali priliku biti u bajkovitom, ružičastom i dizajnerski uređenom interijeru ne morate otići daleko jer vas jedan takav prostor očekuje u Poljskoj. Da, dobro ste pročitali. Na Instagramu smo pronašli divnu slastičarnicu koja oduševljava svojim slasticama i kolačima, ali i interijerom u kojem u potpunosti prevladava ružičasta boja.

Ova slastičarnica pod imenom Nanan (franc. u prijevodu: slatkiši) nalazi se u poljskom gradiću Wroclavu, a nedavno je proglašena jednim od najljepših kafića u toj zemlji. To nas, naime, nimalo ne čudi jer uređenje ovog malog, ali svejedno predivnog prostora potpisuje poznati dizajnerski studio Buck Studio.

Pri kreativnom uređenju ove slastičarnice poljski dizajneri koristili su preko 50 različitih pastelnih nijansi ružičaste boje koje čine cjelokupnu površinu interijera, od pultova, stolova, stolaca, zidova, vaza pa sve do dekorativnih biljaka koje upotpunjuju čitavu romantičnu atmosferu u prostoru.

Foto: Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 23:27