Oličenje elegancije na 170 kvadrata

Sofisticirani stan za one koji znaju što žele

 

Projekt uređenja predivnog stana u Sankt Peterburgu od čak 170 četvornih metara koji možete vidjeti u nastavku predstavlja pravo oličenje sofisticiranosti i elegancije, a djelo je arhitekata iz studija TOL'KO interiors.



S dvije velike spavaće sobe, prostranim zajedničkim prostorom koji objedinjava kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak i radnu sobu te dvije kupaonice, ovaj je dom životni prostor za poželjeti.


U stanu se javlja odlična kombinacija pepeljastih boja, mekog drva, raskošnog mramora i zabavnih uzoraka kao što je pepita na neočekivanim mjestima poput zavjesa i čini ovaj prostor atraktivnim i oku ugodnim. Prostorom dominira impresivna rasvjeta od mjedi i stakla koja poput mjehurića visi iznad blagovaonskog stola. Kuhinja se ističe po pozadini od šarenog mramora, materijala koji se u malo jednostavnijem obliku javlja i na podu u ostatku prostorije.



Osim svijetle sive i različitih nijansi drva, u prostoru se javlja još i oker žuta i to na foteljama i jastučićima i unosi suptilnu razigranost u prostor. Ostale prostorije u stanu, od predsoblja pa do obje spavaće sobe, usklađene su s glavnim prostorom i to primjenom iste palete boja i zanimljivih materijala poput željeznih mreža zlaćane boje, tkanina, drva i impresivnog kamena.








Kupaonica je posebno luksuzna i dojmljiva, a osvaja uporabom sivog kamena s izraženim šarama koje dominiraju prostorom. Iznimno lijep interijer!










Izvor: Behance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:16