INTERIJER OD 57 KVADRATA

Stan u savršenoj kombinaciji boja

 

Ovaj topli dvoetažni stan u kojem dominira prekrasna crvena opeka prostire se na 57 četvornih metara raspoređenih na dva manja kata i idealan je životno prostor za bračni par.


Na gornjoj etaži nalaze se zone za druženje pa tako veću prostoriju zauzima kuhinja s blagovaonskim stolom dok je manji kutak kod stepeništa za donju etažu pretvoren u simpatični mali dnevni boravak.


U cijelom stanu posebnu pozornost privlači upravo opeka koja se javlja samo na pojedinim zidovima u ovom doista posebnom domu. Tako je, primjerice, u kuhinji opeka raspoređena na dva zida, od kojih je jedan ostavljen bez ikakvih dekoracija kako bi se posebno istaknula njegova tekstura. Kuhinjski ormarići također su vrijedni pažnje jer su kombinacija bijelih fronti i tamnosmeđe strukture koja je vidljiva s bočnih strana elemenata te čini sklop ormarića i ladica vizualno puno zanimljivim u usporedbi s tipičnim bijelim kuhinjama.

Sami elementi protežu se u obliku slova L te se pretvaraju u plitke police od mramora i drva koje izgledaju posebno atraktivno, a služe za isticanje lijepog kuhinjskog posuđa.U prizemlju se nalaze spavaća soba, kupaonica s odvojenom uskom saunom i mali radni prostor. Ovaj je dio stana posebno zanimljiv zbog zida na kojem se nalaze ulazna vrata, a koji otkriva da se donja etaža zapravo nalazi ispod razine zemlje.


Vrata vode na prostranu terasu kroz koju se dalje izlazi iz same zgrade, a koju dijele svi stanari.

 

 

Izvor: Esny

Izdvajamo

Iz drugih medija