ŠARMANTAN I UGODAN PROSTOR

Topli interijer koji mami uzdahe

Tko kaže da aparman za kratkoročni najam ne može imati osobnost? Ovaj prostor za odmora ima sve što možete poželjeti: kamin, ugodnu atmosferu i puno stila!

Možete li zamisliti apartman za odmor koja je šarmantna i ugodna kao i vaš dom? Ne morate zamisliti, zato što smo na stranici feelfreerentals pronašli sve to i više u podnožju padina na visini od 1500 metara u mjestu Baqueira. Sigurno ćete se složiti da su prostori za kratkoročni najam rijetko uređeni lijepim dekorom i udobnim namještajem. No, u ovom svijetlom interijeru smještenom na jednom od skijališta u Španjolskoj, sve je drukčije, izgleda kao da sretna obitelj stalno živi u njemu i uživa u životu u najvećoj mjeri. Dizajnerica interijera Carolina Juanes zaslužna za funkcionalan i skandinavski izgled prostora i osobito upečatljivog dnevnog boravka s impresivnom sofom L oblika ispred kamina, pobrinula se da se posjetitelji osjećaju kao kod kuće. Može li bolje?

Riječ je o nekoć neiskorištenom i tamnom prostoru koji se sastoji od otvorenog dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje i roditeljske i dječje sobe te kupaonice. Neprikladno namješten interijer s vrlo tamnom stolarijom od oraha i lošom organizacijom prostora nakon makeovera je zablistao u novom ruhu i postao vrlo ugodan prostor s bijelim zidovima i detaljima u ružičastoj i tamnocrvenoj boji. Dizajnerica je prvo zamijenila svu tamnu stolariju od vrata kuhinje, prozora i stropa bijelom te upotpunila izgled svijetlim hrastovim parketom.

Zvijezda prostora je blagovaonski kut koji pruža panoramski pogled na dolinu Aran, a pored kojeg je mini otvorena kuhinja oblika U u krem bijeloj boji savršeno integrirana u ukupno uređenje, koje je ugodno i nenametljivo.

U glavnoj spavaćoj sobi uređenoj kao s Pinteresta posebnu pažnju privlači pozadina u svijetlosivoj boji na kojoj je uzglavlje izrađeno od tople vune. Cijeli je ugođaj upotpunjen mnoštvom jastuka i deka koje pozivaju na odmor i uživanje. Tu je i ormar od drvenih letvica koji se savršeno uklopio u ostatak spavaće sobe.

S krevetima na kat dječja je sobica usklađena s ukupnim uređenjem.

Foto: PEPA OROMÍ

Izvor: elmueble.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 03:58