Vrlo lijepo i dobro planirano

Ugodno gnijezdo pod kosim krovom

 

Prostrani apartman s fotografija nalazi se na petom katu stambene zgrade u Stockholmu. Ovaj je stan poput ugodnog gnijezda pod kosim krovom s pogledom na grad. Zapravo, ovo gnijezdo nije nimalo malo, već prostran i prozračan stan ukupne površine 96 četvornih metara od kojih većinu zauzima otvoreni prostor dnevnog boravka i kuhinje. Interijer je uređen u ugodnom skandinavskom minimalizmu modernim namještajem, malom količinom elegantnog dekora i ima obilje prirodnog svjetla.

Riječ je o vrlo lijepom i dobro planiranom potkrovlju s terasom od 12 četvornih metara i izlazom kroz velika klizna staklena vrata u kuhinji. Veći dio stana ima otvoreni plan između kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice te odvojene dvije spavaće sobe i kupaonicu. Dnevni je boravak opremljen modernim bež dvosjedom, ružičastim foteljama i elegantnim mramornim stolićem. Ima ugrađenu otvorenu zidnu policu za knjige u kojoj je smješten TV i zatvoreni ormar. Jednostavno je uređenje začinjeno tepihom, ukrasnim jastučićima na sofi, svjetiljkama i biljkama, dok dodatnu toplinu prostoru daju istaknute drvene grede, pod i moderni kamin smješten u središtu prostorije.

Moderna kuhinja ima kuhinjski otok i opremljena je indukcijskom pločom, perilicom suđa, hladnjakom, mikrovalnom i pećnicom. Tu je i blagovaonica sa stolom koji može komotno primiti šest osoba.

Glavna je spavaća soba povezana s dugom garderobom i kupaonicom, dok je dječja soba nešto manje veličine, ali također moderno opremljena.

Izvor: wrede.se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:24