OSJEĆAJ KAO KOD KUĆE

Ugodno uređenih 80 kvadrata obitelji s dvoje djece

 

Kako stan učiniti domom? Odgovor na to pitanje zna ova švedska obitelj s dvoje djece čiji je dom sinonim za onaj "osjećaj kao kod kuće". Opuštajućoj i toploj atmosferi u ovome domu doprinose upravo detalji kojih se u interijeru nalazi mnoštvo i sigurni smo da svaki od njih krije neku svoju priču.

Stan u koji smo vas danas sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom i izlazom na terasu, dvije male dječje sobe i jedne spavaće sobe s bračnim krevetom. Tu je i mali hodnik te kupaonica. U cijelom interijeru prevladavaju parket i bijeli zidovi koje su savršeno upotpunili zidni dekorativni elementi i namještaj u nijansama crne, sive i smeđe boje.

U dnevnom boravku fokus je na bijelom tepihu i jednostavnoj ali efektnoj galeriji slika koja se nalazi iznad sivog kauča. Pored kauča smješten je dio sa stolom i stolicama koji se povezuje u blagovaonicu. Ova prostorija ima izlaz na mali jednostavno uređen balkon, što prostoriju čini prozračnom i prepunom dnevnog svjetla.

U kuhinji je postignuta predivna kombinacija parketa s bijelim kuhinjskim elemtima visokog sjaja. Pećnica i hladnjak su tamno sive boje što ih ističe i stavlja u odličan balans s ostatkom kuhinje.

Spavaća soba jednostavno je uređena. Uz bračni krevet nalaze se pripadajući noćni ormarići, a u istim sivim tonovima su i zavjese koje idu preko cijeloga zida. Siva i bijela savršeno su upotpunjene pastelnim tirkiznim dekorativnim detaljima.

U dječjim sobama nalazi se više boja što interijer čini toplim i zaigranim, a svaka od ovih soba se sastoji od kreveta za spavanje i mjesta za igru i učenje.

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:17