U PRODAJI 19. 1.

VAŠE OMILJENO IZDANJE O ARHITEKTURI, DIZAJNU I STANOVANJU: Novi broj magazina D&D potražite JOŠ SAMO DANAS na kioscima!

Vodimo vas u dvije fantastične crne kuće u Gorskom kotaru, moderan i ugodan stan u Zagrebu, ali i divan B&B smještaj u Labinu

Još samo danas, 20. siječnja, na kioscima potražite novi broj magazina D&D koji i ovaj mjesec donosi niz inspirativnih tema koje će vam, vjerujemo, skratiti i poboljšati ove hladne zimske dane.

Tema broja, prigodno dobu godine, uštede su u domu. Znamo kako većina vas nakon raskošnih i uvijek financijski izdašnih blagdana muku muči s tankim novčanikom, ukratko s nedostatkom novca.

Kako adaptirati stan za ograničeni budžet i pritom još uštedjeti otkriva obitelj iz Zaprešića

VRIJEME I NOVAC

Zbog toga smo pronašli četvero ljudi iz raznih dijelova Hrvatske koji su nam otkrili svoje metode adaptacije i preuređenja stana ili kuće, uz pomoć kojih možete sačuvati jako puno od svog kućnog budžeta. Oni su nam ispričali što su sve radili kako bi došli do savršenog doma, na čemu su sve štedjeli i kako su kombinirali troškove. Sve njih zamolili smo da nam napišu i detaljni cjenovnik svojih akcija i troškova kako bismo i vama olakšali ako se upuštate u uređenje, opremanje ili adaptaciju doma. Nadamo se da ćemo vam pomoći da uštedite i vrijeme i novac.

Zavirili smo u funkcionalan stan u Zagrebu prilagođen potrebama suvremenih vlasnika i u topli dom u Belovaru u kojem je skoro sve osmišljeno po principu “uradi sam”

U potrazi za najljepšim hrvatskim interijerima put nas je odveo u Gorski kotar u kojem smo posjetili dvije predivne vikendice koje se prije svega ističu crnom fasadom. Obje su smještene u divljoj prirodi i jednostavno mame zaraznim interijerom i eksterijerom. Zavirili smo i u stan u Zagrebu koji nas je oduševio svojim modernim izgledom, ali i divan B&B smještaj u Labinu.

CIGLA I EPOKSI POD

U ovom se broju bavimo i temama koliko se isplati staviti epoksi pod u minijaturnu kuhinju i koliko to košta, ali isto tako i koliko je funkcionalno i estetski lijepo staviti dekorativnu ciglu u središnji dio stana te, naravno, koliko ta akcija košta.

Inspiraciju za uređenje ovaj smo mjesec pronašli u zagasitim dnevnim boravcima koji su apsolutni trend u svijetu. Pokazujemo vam uz pomoću kojih komada namještaja i kućnih detalja i vi možete od svog boravka napraviti zimski i elegantni dio doma.

U novom broju magazina D&D bavimo se i krznenim komadima u životnom prostoru, a učimo vas i kako od komada drva napraviti cool lampu te kako u samo tri koraka samostalno nacrtati umjetničku sliku koju ćete staviti na zid i koja će, sigurni smo, oduševiti sve vaše članove obitelji i goste.

To, ali još i mnogo toga pronađite u novom broju magazina D&D - Dom i dizajn koji vas na kioscima čeka uz Jutarnji list JOŠ SAMO DANAS, 20. siječnja!

Foto: Neja Markičević/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 05:23