INTERIJER STVOREN ZA SUNČANE DANE

Vedar i prozračan stan inspiriran nijansama mora i neba

 

Kombinacija plavih nijansi i uzoraka s bijelim interijerom, nekoliko biljaka svijetlim podovima nikako ne može biti pogreška. Iako se ovo zove pravo igranje na sigurno s bojama, obožavamo ovu kombinaciju jer u interijeru stvara pravu morsku, prozračnu u opuštenu atmosferu - stvorenu baš za ovakve sunčane dane.

Dnevni boravak spojen je s blagovaonicom, a krasi ga mnoštvo plavih i bijelih detalja raznih uzoraka. Velika staklena francuska vrata imaju izlaz na terasu, a u prostor puštaju veliku količinu dnevnog svjetla što ovaj stan čini savršeno prozračnim.

Boja kuhinjskih elemenata da je ovom interijeru pomalo rustikalan, a opet mediteranski štih koji naglašavaju razigrano posložene pločice zanimljivih uzoraka. U kuhinju su divno uklopljene zidne svjetiljke i napa koja je dodatno ukrašena plavim i morskim elementima. U blagovaonici se nastavljaju iste boje, a mediteranski stil upotpunjuje veliki bijeli mramorni stol.

Za oko nam je posebno zapeo mali hodnik odvojen od ostatka prostorije tek staklenom pregradom s bijelim okvirom. Mnoštvo mjesta za pohranu cipela i ostalih stvari idealno je za ovaj mali interijer.

U stanu se nalaze dvije spavaće sobe - dječja soba i soba s bračnim krevetom. Dječja soba je prostrana, s dva francuska kreveta na kat, a u sredini je osmišljen dio za rad. U sobi s bračnim krevetom fokus je posebno na tapetama iznad kreveta i plavom okviru prozora koji neodoljivo podsjeća na vedro plavo nebo.

Foto: Pepa Oromi

Izvor: planete-deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:05