80 KVADRATA

Zavirite u predivno uređen unajmljeni stan beauty blogerice i nogometaša

Beauty blogerica Andreea Cristina i njezin muž, profesionalni nogometaš Bryan Gaul, prije više od godinu dana uselili su u unajmljeni stan u Los Angelesu. Zbog prirode posla stalno se sele, a sa sobom uvijek vode svoje dvije mačke i psa.

U ovome stanu žive već više od godinu dana, a Andreea u tom vremenu od ovih 80 kvadrata napravila pravu udobnu oazu za uživanje koju već zovu domom. Iako oboje mnogo putuju, ovaj će im dom, kako kažu, ipak jedno vrijeme ostati "baza". Andreea je stoga pažljivo uredila svaku prostoriju i u nju unijela svoju osobnost. Za svoj stil kaže da je udoban, pomalo glamurozan, elegantan i girly.

Prvi korak je bio odabir palete boja. Kao temeljne boje odabrala je nježnu ružičastu i sivu. Omiljen predmet u domu joj je kauč, upravo iz zato što je najudobniji komad namještaja koji posjeduje. Budući da kupaonica i spavaća soba nemaju dovoljno mjesta za svu kozmetiku koju Andreea posjeduje, snašla se tako što je dio pospremila u ormarić ispod televizije. Ružičasti kauč, udoban tepih, zavjese, trendi tabure i stakleni stolić savršeno su zaokružili dnevni boravak kao oazu za opuštanje.

Kuhinjski namještaj došao je zajedno sa unajmljenim stanom. Radi se o starim i već pomalo trošnim ormarićima koji su prebojani u bijelo. Uz nekoliko tirkiznih i crnih kuhinjskih detalja te dnevnu svjetlost, kuhinja je dobila girly izgled na koji je Andreea ciljala.

Najveći izazov joj je bilo spremanje stvari. Budući da je beauty blogerica, ima zaista mnogo kozmetike koju treba negdje pospremiti. Kaže da joj za takve stvari najbolje posluže veće ukrasne kutije u kojima često dobiva kozmetiku od raznih brendova. Budući da ima malu kupaonicu i nema mnogo mjesta za takve stvari, iznad vodokotlića je postavila željezne police na koje je smjestila ukrasne kutije i velike nesesere.

Ono što ovaj dom čini toplim su i cvjetni uzorci koji se ponavljaju u gotovo svakoj prostoriji. Posebno nam je za oko zapela mala spavaća soba koja je unatoč maloj kvadraturi elegantno i toplo uređena. Velike tamne i teške zavjese te zlatna noćna lampa daju joj dašak elegancije, dok kombinacija plave i žute boje unosi toplinu i dinamičnost u interijer spavaće sobe.

Izvor: apartmenttherapy
Foto: Jessica Isaac, Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:08