APARTMAN NA IBIZI

Žensko gnijezdo u bijeloj i ružičastoj boji

Ovaj apartman na Ibizi miriše na odmor. Dizajnerica interijera Miriam Alía pretvorila je modernu minimalističku arhitekturu u svježe žensko gnijezdo u bijeloj i ružičastoj boji.

Kada dođemo na odmor, obično sve što želimo je više sunca i boja, kako bismo zaboravili na sve važne stvari i opustiti se u mirnoj atmosferi. S tim stavom, ekstravagantnim i pomalo neozbiljnim, dizajnerica Miriam Alia pristupila je dizajnu ovog stana na Ibizi. Plakati u ružičastih i plavih tonova, egzotične tapete u živim bojama, upečatljivi uzorci i slike životinja na jastucima, stvorili su svijetli i sočni dizajn idealan za odmor.

Vać na samom ulazu u stan, slika Marilyn Monroe kupljena u Londonu, Acapulco stolice i zebra sag najavljuju originalno uređenje.

U prozračnom dnevnom boravku dvije lijepe bijele sofe upotpunjene su jastucima nabavljenim na Etsyju, stolom s ogledalom, tepihom iz Ikee, vazama iz Zare Home i ružičastim stolicama Apelle AT brenda Midj. Na zidu su fotografije s kaktusima kupljene na izletu i portret Rogera Moora.

Kuhinja ima crni lakirani otok, zidnu pozadinu Cosmopolitan nabavljenu u Nobilisu i svjetiljke Aromas del Campo.

Za blagovaonicu je dizajnerica odabrala okrugli stol i stolice s potpisom Willyja Rizza te svjetiljke PH 4/3 Louisa Poulsena.

U glavnoj spavaćoj sobi, mali radni kutak ima Tulip stolicu, vaza i lubanja su nabavljene u Zari Home i keramička svjetiljka u trgovini Sluiz na ibizi.

Krevet je glavnoj spavaćoj sobi izrađen po mjeri.

Terasa s pogledom na šumu hrasta, čempresa i palme, opremeljena je fotelja Missoni Home, dok su metalni stol i stolice kupljeni u Ikei.

U drugoj spavaćoj sobi noćni je stolić izrađen po mjeri i ukrašen svjetiljkom Aromas del Campo.

U kupaonici je mramorni umivaonikom kombiniran sa zidnom pozadinom Flamingo Club Matthew Williamsona iz Osborne & Little trgovine i Zara Home vazom. Fantastično uređenje!

Izvor: AD

Foto: Montse Garriga

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:22