KRAJ NAJVEĆEM PROBLEMU S ČARAPAMA

5 načina na koje možete iskoristiti nesparene čarape

 

Nesparene čarape su nam vječni problem u ormaru. Uvijek se nekim čudom dogodi da jedna čarapa u potpunosti nestane i nikada se više ne pojavi. Ovaj problem se najčešće događa tijekom pranja u perilici. Naravno, možete ih pomno slagati u vrećicu za pranje i to vam se više nikada neće dogoditi. Međutim, ako niste do te mjere organizirani svaki put kada perete robu, onda imamo čak sedam alternativnih rješenja za ovaj problem.

Prenamijenite svoje nesparene čarape u korisne i funkcionalne predmete.

1. Krpe za prašinu

Statični elektricitet koji se nalazi u tkanini čarape savršen je za privlačenje čestica prašine. Uzmite jednu čarapu i stavite je na ruku, a zatim prebrišite površine.

2. Vrećice za cipele

Ljetne cipelice, umjesto po vrećicama, u kovčeg pospremite u nesparenim čarapama. Praktično je, a neće zauzeti puno mjesta.

3. Čistač podova

Ako ste izgubili jednu od onih toplih zimskih čarapa, savršeno će vam poslužiti za čišćenje podova. Možete je koristiti nekoliko puta.

4. Grijalica

Napunite čarapu sa rižom, ubacite malo suhe lavande ako želite, i stavite je u mikrovalnu na nekoliko minuta. Tako ćete dobiti savršenu malu grijalicu.

5. Čistač roleta

Umjesto da širite svoje rolete s krpom, stavite čarapu na ruku i elegantno ih očistite od prašine.

Izvor: apartmenttherapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:13