KORISNI SAVJETI

Evo kako bez greške unijeti boje u svoj dom

Foto: homepolish.com

Detalji jarkih boja nisu rezervirani samo za hrabre, nego za one koji znaju kako to izvesti.

Uređenje interijera nam s vremena na vrijeme može zaista dosaditi, malo osvježenja je uvijek dobrodošlo i to upravo u obliku detalja. I to takvih detalja koji nam daju osjećaj kao da smo ušli u novu prostoriju. Prijedlozi koje vam donosimo različitog su cjenovnog randa. Stoga, ako ne planirate velika ulaganja, svejedno možete osvježiti svoju prostoriju.

Ovo su detalji s kojima ne možete pogriješiti ako ih kupite u omiljenoj ili bilo kojoj boji.

Foto: Max Humphery

 

Lampa

Rasvjetna tijela mogu se pronaći u bezbroj boja i oblika. I to takvih da neki od njih jednostavno ne mogu proći nezamijećeno. Nova lampa na komodi ili nova visilica nasred prostorije promijenit će fokus osobe koja dolazi u prostoriju.

Foto: Pinterest

 

Biljke

Biljke su uvijek sigurna investicija i nikada ih ne možete imati previše. Ako vaš interijer krase nijanse sive ili bež boje, jedna velika zelena biljka najbolje će oživjeti atmosferu u prostoriji.

Galerija slika

Još uvijek imate onaj jedan zid koji stoji prazan i čeka savršeno umjetničko djelo? Naš savjet je da osmislite galeriju slika. Zašto čekati samo jednu kada zid može biti zvijezda interijera s nekoliko kombiniranih zidnih elemenata. 

Foto: Pinterest

 

Deka i ukrasni jastuci

Teksture, uzorci i boje - detalji koje ste birali prema ovim karakteristikama najbolje će (i najpovoljnije) osvježiti vaš interijer. Ukrasni jastuci i velike deke zanimljivih tekstura napravit će veliku promjenu u interijeru.

Foto: homepolish.com

 

Fotelja

Ne trebate uvijek igrati po pravilima i birati fotelju u paru s trosjedom ili dvosjedom. Unesite dašak boje s omiljenom bojom fotelje. Garantirano vam neće dosaditi još godinama.

Kada ste neki od detalja s liste unijeli u svoju prostoriju, s vremenom ih možete nadograđivati raznim dekorativnim elementima. Recimo, ako ste se odlučili za ljubičaste ukrasne jastučiće, sigurno ćete u nekom od pohoda trgovinama naići i na predivne svijećnjake, vaze i okvire u istim bojama. Tada se počastite nekim od tih detalja i vaš će interijer uvijek biti osvježen.

Izvor: My Domaine

Izdvajamo

Iz drugih medija