COOL NAČIN ZA POSPREMANJE CIPELA

Genijalna ideja za organizaciju vaše obuće

Imamo odlične vijesti za sve ljubiteljice obuće koje se muče s nedostatkom prostora za nju!

Imate mnogo cipela različitih modela i boja, i muku muče s nedostatkom prostora? Ne brinite, pronašli smo genijalno rješenje koje bi vam moglo pomoći u organizaciji vaše obuće u domu. Bez obzira na to radi li se o dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi, jedno je sigurno - cipelama nije mjesto na podu jer stvaraju nered i vizualno nisu nimalo privlačne.

Foto: Amazon

Prije nego što uopće krenete u organizaciju obuće, potrebno je napraviti poštenu selekciiju. Iznošenu obuću bacite, a onu koja vam se jednostavno više ne sviđa - poklonite.

Nakon što se odlučili koje cipele zadržati, a kojih se riješiti, slijedi njihova organizacija. Jedan od zanimljivijih rješenja jest Rolling Organizer Shoe Rack, divan metalni pokretni stalak japanskog brenda YAMAZAKI koji štedi prostor, a možete ga naručiti na stranicama Amazona.

Foto: Amazon

Idealan je za male i velike prostorije, ne zauzima mnogo mjesta, možete ga staviti ispod kauča ili ormara, a svojim jednostavnim dizajnom savršeno se uklapa u svaki stil uređenja. Klasični ormari za cipele često su glomazni i preveliki pa ne ostavljaju previše mjesta za druge stvari, ali s ovim pokretnim stalkom to nikako nije slučaj.

Foto: Amazon

YAMAZAKI je poznati japanski brend poznat po jednostavnim rjješenjima za pohranu u domu, a prepoznatljivi su upravo po funkcionalnim komadima za organizaciju i pohranjivanje poput ovog metalnog stalka za cipele koji ima kotačiće i jednostavano se pomiće. Dimenzija je 32.5 x 75.9 x 23 cm i možete ga smjestiti doslovno u svaki kutak svoga doma.

Dizajn stalka je jednostavan, s jedne se strane nalazi metalna ploča zahvaljujući kojoj su vaše cipele skrivene od pogleda, pa se bez problema može uklopiti u svaki prostor.

Rolling Organizer Shoe Rack dostupan je u crnoj i bijeloj boji. Cijena? 335 kn.

Izvor: Apartment Therapy.com

Foto: Amazon

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:05