KADA SE KUPUJE U IKEI?

Najbolji savjeti za kupvinu u Ikei prema zaposlenicima Ikee

Ikea je mjesto gdje možete kupiti sve i vjerojatno je najbolja prijateljica vašeg doma. Stoga ne čudi da čim imate auto pri ruci, jurite do Ikee. I ne brinite, niste jedini. Čak i najbolji dekorateri na svijetu žele kupovati u ovoj švedskoj trgovini. Svi mi volimo dobro dizajniran i pristupačan namještaj naziva koji ne možemo izgovoriti.

Nedavno je španjolski AD na svojim web stranicama objavio savjete za kupovinu u Ikei prema iskustvima zaposlenika. Evo što su otkrili.

Gdje? Kao prvo, automobili treba parkirati što bliže izlazu iz centra, kako ne biste izgubili puno vremena prilikom utovara stvari.

Kada kupovati? Iako su najugodniji dani za kupovinu utorak, srijeda i četvrtak, zaposlenici tvrde da je ponedjeljak iza 12:00 najbolje vrijeme za kupovinu. Zašto? Većina se povrata događa vikendom.

Što kupovati? Prethodna točka nas vodi do sljedećeg. Pravi znalci započinju svoju kupovinu prvo na posebnom odjelu "Kakvo je, takvo je", s izložbenim ili vraćenim proizvodima koji se nude s popustima.

Izvor: AD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:58