URADI SAM

Od polica do kreveta s platformom za pohranu stvari

 

Kada je u pitanju uređenje stana s malo kvadrata u koji trebamo smjestiti sve potrebno za ugodan život, i u kojem je svaki centimetar važan, praktična rješenja domišljatih kreativaca uvijek su dobro došlo. Najčešće su to multifunkcionalni proizvodi kojima rješavamo dva ili više problema jednim dobro osmišljenim komadom namještaja. Danas ćemo vam pokazati na koje sve načine možete Ikeine ormariće preoblikovati u krevet sa skladišnim prostorom za pohranu stvari. Riječ je o pametnim načinima rješavanja problema, a da pritom ne bankrotirate. Ove prenamjene koje vam donosimo u nastavku dobro funkcioniraju u studio apartmanima i dječjim sobama.

Krevet s prostorom za pohranu koji kao osnovu koristi dijelove Ikeinog STOLMEN sustava Anita Sienudzi.

Madrac smješten na dvije MALM police dobro funkcionira u ovoj švedskoj dječjoj sobi uočenoj na Hitta - Hem blogu

.

Još jedan krevet izrađen od STOLMEN sustava.

Ovo je nešto složeniji projekt napravljen od Ikeinih kuhinjskih ormara i vrata koja formiraju skladište i stepenište do kreveta u ovom malom stanu, uočenom na Oh Yes blogu.

Različita boja kuhinjskih ormarića, kao u ovom primjeru, također može biti simpatično rješenje za dječji krevet. Kako izraditi krevet poput ovog saznajte na poveznici.

I posljednji, ali ne i manje važan primjer nastao je od EXPEDIT polica za knjige koje čine prsten oko ruba kreveta. Više na IKEA Hackers.

Izvor: apartmenttherapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:47