Konačno!

Ovaj je muškarac pokazao kako odlijepit foliju koja se zaglavila i mi smo mu beskrajno zahvalni, a vi?

 TIKTOK/ @ROBBIE BELL/

Čovjek je podijelio "čarobni" trik koji će vam pomoći da se folija odlijepi i spasiti vas od frustracije.

Jednostavan trik koji je podijelio Robbie Bell pogledan je više od 4,3 milijuna puta na TikToku.

Ovaj gurman je zapanjio svojih 550 tisuća pratitelja nakon što je podijelio savjet o tome kako spasiti foliju koja se zaglavila.

U videu, Robbie otkida komad folije s uhvaćenog dijela i gnječi ga u loptu prije nego što njime trlja preko zaglavljenog dijela.

@robbiebell8 Best kitchen hack ever by my boy Shaun Hurrell @barriocomida one of the UK’s best chefs. #kitchenhack #cookinghack #foodhack ♬ original sound - ? Robbie Bell ?

- Ovo je jedan od najboljih kuhinjskih trikova, svaka čast mom bratu Shaunu Hurrellu koji mi je ovo pokazao. Ako vam se limena folija ikada tako zalijepi, skinite malo i protrljajte je na dijelu gdje se preklapa ili na dijelu gdje ne radi kako treba. Sve će otići, a zatim samo odmotajte limenu foliju kao da je potpuno nova, nema na čemu."

Dok Robbie trlja kuglicu preko zalijepljene folije, ona se odmotava - ostavljajući foliju spremnom za ponovnu upotrebu. Robbiejevi pratitelji bili su više nego impresionirani zgodnim hackom.

Jedna osoba je komentirala: - Nemate pojma koliko mi je ovo korisno.

Druga osoba je rekla: - Nisam znao da mi ovo treba do sada, odličan savjet!

Dok je jedna kuhinjska misterija riješena, Robbiejevi pratitelji sada žele znati trik kada se ista stvar dogodi s prozirnom folijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 21:58