NOVI IZGLED U TRENU

Štedljiva majka kuhinji podarila kompletan makeover za 1.600 kuna i oduševila sve!

Stacey Dolby iz Devona podijelila fotografije majčinog makeovera kuhinje i oduševila sve! Štedljiva je žena svojoj zastarjeloj kuhinji podarila kompletan moderan makeover za 1.600 kuna

Stacey Dolby iz Devona impresionirana makeoverom kuhinje svoje majke podijelila fotografije s Facebook grupom DIY On a Budget Official, otkrila trgovine i cijene, i oduševila sve. Objasnila je kako je njezina štedljiva majka koristila samoljepljive naljepnice za uljepšavanje pločica, pronašla cool sat za par funta i oživila kredenac i ormariće svježim premazom boje.

Kuhinja je dobila novi izgled uz dodatak novog modernog sata, sivih zidova, presvlaka na stolicama i elegantnih bijelih teksturiranih naljepnica.

Oduševljeni čitatelji imali su za majku samo riječi pohvale i oduševljenja.

Na fotografijama iznad, bezizražajni zidovi vape za dozom boje, a hrastov namještaj za modernim uljepšavanjem.

Različiti predmeti u novoj kuhinji zainteresirali su čitatelje, željeli su saznati odakle potječu.

Stacey je navela sljedeće: police koštaju 5 funti u B&M-u, sat 3,99 funti, Home Bargains, a naljepnice na eBayu 20 funta za 50 pločica - zajedno sa šest presvlaka za stolice, koje su stajale 20 funti. Dodala je kako je boja za renoviranje nježno sivi saten, dok su stol i stolice B&Q. No, nije navela cijenu boje za zid.

U objavi, koja je od tada prikupila gotovo 6.000 lajkova i preko 700 komentara, Stacey se zahvalila članovima grupe na "lijepim komentarima", prije nego što je potvrdila da su njezini roditelji "vrlo zadovoljni" novim izgledom kuhinje.

Čitateljima se svidjelo sve što se tiče ove elegantne obnove, a posebno su ih uzimali sat i pločice.

Naljepnice za pločice možete kupiti na: eBayu i Amazonu.

Izvor: www.dailymail.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:33