Imamo i video!

Staru i mračnu kuhinju pretvorila je u prostoriju kojoj se svi dive: ‘Potrošila sam toliko malo novca da mi je neugodno‘

 TikTok/Printscreen/sophies.home.life

Na TikToku mogu se pronaći zaista fascinantne ideje za sve aspekte života. Žena po imenu Sofi pokazala je kako je dosadnu i mračnu kuhinju uspjela pretvoriti u šik, totalnu cool kuhinju, jako modernu. Otkrila je da joj je za ovaj makeover trebala samo kvalitetna boja i podloga za boje. Pratitelji su bili oduševljeni što je učinila s kuhinjom i kako je ovo fantastična transformacija. Ispod njenog video priloga u kojem prikazuje kako je kuhinja izgledala prije, a kako kasnije te što je radila da bi to postigla, nizali su se pozitivni komentari i poruke oduševljenja.

-Kada sam ovo napravila, mislila sam da će to biti privremeno rješenje na godinu ili dvije. Četiri godine kasnije, još uvijek to volim. Definitivno ne žalim. Ispalo je famozno - poručila je Sophie i otkrila kako je točno odradila transformaciju kuhinje.

U bijelo je obojila pločice, stare kuhinjske elemente i radnu površinu. Smeđi ormarići postali su moderno bijeli i dobili osvježeni izgled, a šarenih tapeta nije bilo nigdje. Uz sve to dodala je i nekoliko sitnih promjena kako kuhinja na kraju ne bi bila dosadna i minimalistički sterilna. Sofi je obojala radnu površinu u crno, promijenila pločice, postavila crnu slavinu i dodala LED rasvjetu ispod kuhinjskih elemenata.

Pogledajte video!

@sophies.home.life When I did this, I thought it was going to be temporary for a year or two. Four years on, it‘s still going strong ? Do I regret doing it?...... Definitely not ? #diyonabudget #kitchendiy #budgetmakeover #budgetkitchenmakeover ♬ edamame - bbno$
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. ožujak 2024 22:59