KAD RENOVIRANJE NIJE MOGUĆE

Studentske kuhinje: tri mala trika kojima ćemo ih uljepšati u tri poteza

U vašem unajmljenom stanu kuhinja vam se više ne sviđa? Vrijeme je da joj trenutačno popravite izgled uz pomoć nekog od ova tri učinkovita trika.

Naravno, u stan u kojem boravite privremeno ne isplati se ulagati previše novca ni rada, a stanodavci vam možda ne bi dopustili da im porušite dva-tri zida, izbacite staru kuhinju i stavite novu koja vama malo više odgovara. Ali to nije razlog da vaša studentska ili iznajmljena kuhinja već danas ne zablista!

Što se tu može učiniti?

PRVO Dodajte kuhinji stolicu ili dvije u jakoj boji! Stolice će tako privlačiti svu pažnju i smjesta kreirati duh modernog. To je posebno primjenjivo ako u kuhinji imate nekakav šank ili kuhinjski otok, pa je pri ulasku u prostoriju stolac ono što se najprije vidi.

DRUGO Ubacite ludi tepih – što luđe, to bolje!

Što je točno to "ludo" pritom odredite sami, po svome. Dizajneri interijera naglašavaju kako su kuhinje obično u nekoj neutralnoj boji, bež, bijeloj ili boji hrastovine, pa bi tepih u nekoj od nijansi crvene (narančastoj? Ili ipak roza?) bio dobar skok u koloritu i ukupnom dojmu kuhinje.

TREĆE Stavite na prozor markantnu zavjesicu

Nije trenutak da budete suptilni; stavite nešto što će odvući pažnju sa pretrpanih polica i kredenca s kojeg se ljušti boja. Uzorci koji oponašaju listove jako su moderni, pa vam predlažemo ove zavjese s uzorkom lista smokve. Ali naravno, svoje zavjesice možete i sami oslikati ako u svojoj kuhinjici, primjerice, želite dojam otkačene slikarske kolonije!

Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:48