POGREŠKE KOJE MOŽETE IZBJEĆI

TV u dnevnoj sobi: pet uobičajenih pogrešaka

 

TV u dnevnom boravku - glavobolja za mnoge. Vrlo često svojim izgledom kvari dojam ugodno dnevnog prostora. Međutim, mnoge se pogreške mogu izbjeći, a mogu vam pomoći naši savjeti!

POGREŠKA BROJ 1: TV U SREDIŠTU POZORNOSTI

Moderna TV je pravo čudo tehnologije, ali ga ne biste smjeli postaviti u prvi plan i učiniti ga središnjim objektom prostorije. Osobito kada je riječ o crnim minimalističkim modelima veličine XXL.

Savjet:

Umjesto izgradnje interijera oko televizora, započnite uređenje s namještajem, priborom i detaljima. Neka ukrasi i namještaj budu glavni, a TV će zauzeti svoje skromno mjesto. Znamo da u modernom svijetu bez njega ne možemo, no, TV nikako nije jedini važan objekta dnevne sobe, već samo jedan od njegovih sastavnica.

POGREŠKA BROJ 2: TV NE ODGOVARA VELIČINI SOBE

Kupili ste novi, ultramoderni model, ali se apsolutno ne uklapa u vašu dnevnu sobu i izgleda neprikladno u odnosu na veličinu interijera? Nažalost, to se često događa.

Savjet:

Prilikom odabira televizora uvijek započnite s izvornim podacima svoje sobe. Ako je dnevni boravak prostran i kauč je daleko od ekrana, televizor bi trebao biti velik. Ako je soba mala, a zaslon je blizu kauča, odaberite manji model. Ogroman "crni kvadrat" u malom prostoru izgleda nezgrapno i kvari cijeli dojam prostora.

POGREŠKA BROJ 3: TV VISI PREVISOKO

Jedna od uobičajenih pogrešaka je previsoko postavljanje ili vješanje televizora. U tom slučaju je gledanje neugodno i uvijek ćete osjećati nelagodu.

Savjet:

Bez obzira gdje se televizor nalazi ili je obješen, uvijek ga trebate postaviti u visinu očiju. Stoga, prije nego što ga instalirate, sjednite ili legnite na kauč i gledajte ravno naprijed (ne podižući i ne spuštajući glavu), i upravo na tom mjestu bi trebao biti zaslon. Zapamtite, pravo mjesto gledanja, jamstvo je vaše udobnosti.

POGREŠKA BROJ 4: RUŽNO POSTAVLJEN TV

Standardni moderni namještaj za audio i video opremu nije pogodan za bilo koji stil. Ponekad može uništiti cijeli izgled vaše dnevne sobe.

Savjet:

Televizor ne mora stajati ​​na standardnom TV ormaru. Vrijeme je da napustimo stare stereotipe! Gotovo svaki namještaj je prikladan za tu svrhu. Komoda, konzola, polica za knjige ili stočić - sve to lako može poslužiti kao postolje za vašu opremu! I sami možete napraviti posebne otvore za kabele ili jednostavno pomaknite namještaj bliže zidu, tako da u stražnjem dijelu ima mjesta za žice.

POGREŠKA BROJ 5: TV NIJE INTEGRIRAN U INTERIJER

Želja za kombiniranjem namještaja, uređaja i dekora u jednu cjelinu dobar je način za postizanje skladnog interijera.

Savjet:

Ne dopustite da televizor postane ružna crna mrlja koja uništava svu ljepotu vaše sobe. TV može biti dio vaše kućne galerije s ostalim slikama, fotografijama ili crtežima.

Izvor: elledecoration.ru

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:06