K1 i Boks

Dražen Forgač na društvenim mrežama izjavio: ‘Meč Vase i Sepa nije nemoguć‘

Dražen Forgač

 PIXSELL
Čelni čovjek FNC-a otvoren je prema frcajućim iskrama između Hrvoja Sepa i Vase Bakočevića

Fight Nation Championship je najavio vrlo uzbudljivo ljeto, a Dražen Forgač, čelni čovjek FNC promocije, izjavio je kako planira podići stvari na neku potpuno novu razinu, još neviđenu na regionalnoj borilačkoj sceni.

Forgač često putem društvenih mreža odgovara na brojna pitanja ljubitelja borilačkog sporta, a u njegovim posljednjim odgovorima posebno nam je privuklo pažnju kada je pisao o mogućem meču između Hrvoja Sepa i Vase Bakočevića.

‘‘Meč Vase i Sepa nije nemoguć‘‘, pisalo je u jednom od Forgačevih odgovora.

Podsjetimo, pisali smo o tome kako je došlo do napetosti između Sepa i Bakočevića. Detaljnije o tome možete pronaći u vezanim vijestima na dnu članka.

‘‘Ne znam tko je taj ‘Slep‘, ali što se mene tiče, može ako je lova prava. Čika Leo, ovo je moja igra.‘‘, poručio je Vaso putem Instagrama.

‘‘Dragi Vaso! Javljam ti se zato što sam nedavno prvi put u životu vidio tvoj meč i nisam baš shvatio na temelju čega govoriš da bi me pobijedio. Istina, meni je 38 godina, ali takve poput tebe još uvijek rješavam lijevom rukom. Očito živiš u iluziji da si nekakav bitan faktor u borilačkom svijetu, a najveći rezultat u tvojoj karijeri je poraz nokautom.‘‘, napisao je Sep na svojoj Instagram priči.

Sep je hrvatski boksač i olimpijac, a Bakočević je nedavno prešao u boks bez rukavica potpisavši za BKFC. Pošto je FNC imao svoj prvi ‘‘bare knuckle‘‘ meč na priredbi u Ljubljani 9. travnja, Forgač je sugerirao da bismo mogli gledati tu borbu. Ovaj potencijalni okršaj sigurno će privući veliku pozornost.

Forgač je također najavio da će priredba u Beogradu biti nešto spektakularno. Sudeći po njegovim riječima, to će biti najveći događaj u povijesti regije. Za mjesec dana, 1. lipnja gledat ćemo imena poput Darka Stošića, Mirana Fabjana, Vase Bakočevića, Francisca Croate Barria, Dušana Džakića i drugih regionalnih zvijezda koja će zasigurno privući pažnju obožavatelja borbe.

Linker
01. svibanj 2024 11:43