K1 i Boks

Furyjev brat još uvijek želi meč protiv Jakea Paula: ‘Ako želiš velike PPV brojke, znaš kome se obratiti‘

Tommy Fury i Jake Paul

 Screenshot (youtube, Bt Sport Boxing)
Dvojica ‘‘celebrity‘‘ boksača trebali su se obračunati krajem prošle godine

Krajem prošle godine, Tommy Fury (7-0-0, 4 KO) trebao se boriti protiv Jakea Paula. 22-godišnji engleski boksač, nastup je ipak morao otkazati zbog ozljede rebara, ali još uvijek se nada ponovnom ugovaranju borbe.

Paul je tada odradio revanš s Woodleyjem koji je uskočio kao kasna zamjena i završio brutalno nokautiran. Fury trenutno ima ugovoren sljedeći nastup, a odradit će ga 23. travnja (četvrti mjesec) na istoj priredbi koju predvodit njegov polubrat Tyson. Radi se o boksačkom spektaklu na Wembleyju, a Tyson Fury boksat će protiv Dilliana Whytea, dok Tommyja čeka Daniel Bocianski (10-1-0). U slučaju pobjede, Tommy se nada ponovnom ugovaranju meča protiv Jakea Paula.

''U mojim očima, ta borba uvijek je tu. Ako on želi velik meč i velike PPV brojke, zna kome se treba obratiti i gdje treba doći.'', poručio je Fury.

Inače, drugi meč Jakea Paula i Tyrona Woodleyja prema neslužbenim informacijama, apsolutno je podbacio. Tek oko 75 tisuća PPV-ova prodano je za tu borbu, a radi se o brojci ispod svih očekivanja.

Paul je trenutno fokusiran na promoviranje boksačkih mečeva, a posla itekako ima jer bliži se borba Amande Serrano. Portorikanka se 30. travnja (četvrti mjesec) bori protiv Katie Taylor, a njihova borba predvodit će boksačku priredbu u Madison Square Gardenu. Prvi put u povijesti, ženski boksački meč predvodit će event u MSG-u, a radi se o najvećem ženskom boksačkom meču u povijesti.

Fury će u međuvremenu tražiti osmu profesionalnu pobjedu, a nakon toga tko zna. Možda britanska i američka zvijezda uistinu ponovno ugovore meč koji bi vjerojatno privukao određeni interes šire publike, odnosno njihove velike baze fanova. One koje zanima boks na najvišoj razini, ovaj meč vjerojatno uopće ne zanima.

Linker
30. svibanj 2024 15:54