Ostalo

(VIDEO) Jake Paul nokautirao maskotu u stilu Deontaya Wildera

Jake Paul

 Photo by CHANDAN KHANNA/AFP
Popularni youtuber ukrao šou

Samo nekoliko dana nakon što je Logan Paul dospio u medije sjajnim nastupom u WWE organizaciji, njegovom bratu to je uspjelo iz potpuno drugačijeg razloga.

Incident se dogodio ni manje ni više nego na košarkaškoj utakmici između Houston Rocketsa i Minnesota Timberwolvesa. Kako se vidi na snimci u nastavku članka, maskota je prišla Paulu i počela mu dobacivati da ustane kako bi boksali. Jake Paul se potom ustao te demonstrirao svoje boksačko znanje tako da je desnim krošeom poslao maskotu na pod. Je li sve bilo namješteno još se ne zna, ali Jake je svakako ponovno uspio privući pozornost na sebe.

Jake Paul trenutno je neporažen u svojoj profesionalnoj boksačkoj karijeri. Iz svih 5 mečeva izašao je kao pobjednik savladavši pritom bivšeg UFC prvaka Tyrona Woodleya i bivšeg Bellatorovog prvaka Bena Askrena. Iako mnogi smatraju da je protivnike pomno odabrao na temelju njihovih udaračkih vještina, mora se priznati da čovjek definitivno ima smisla za boks. Paul u posljednje vrijeme proziva Conora McGregora, što je pametan potez u financijskom smislu, ali možda i ne tako pametan što se odabira protivnika tiče jer Conor je borac kojemu su ručne tehnike na visokom nivou. Conor je svojevremeno odboksao meč protiv Floyda Mayweathera gdje je izgubio prekidom u desetoj rundi, ali je u nekoliko navrata i sam pokazao zavidnu tehniku.

Ovo nije prvi put da je neki boksač nokautirao maskotu pred očima javnosti. Podsjetimo se, bivši boksački prvak u teškoj kategoriji Deontay Wilder prije nekoliko godina također je nokautirao maskotu, nanijevši pritom čovjeku ispod maske teške tjelesne ozljede. Wilder je u tom incidentu nesretnom čovjeku slomio čeljust, a s obzirom na njegovu snagu udarca pravo je čudo da taj nepromišljeni potez nije još tragičnije završio.

Linker
27. travanj 2024 15:25