Ostalo

(VIDEO) Sean Strickland ponovno naoružan izlazio pred kućna vrata: ‘Petak navečer, imate auto, zašto ne tražite djevojke?‘

Sean Strickland

 Screenshot (instagram, Sean Strickland)
Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije bio je ‘‘žrtva‘‘ nestašnih mladića

Krajem prošle godine, točnije pretkraj 11. mjeseca 2023. godine, Sean Strickland našao se na naslovnicama brojnih MMA medija, ali ne zbog nečega što je napravio unutar kaveza, nego zbog situacije koja mu se dogodila pred kućnim pragom.

Sean je tada zatekao nepoznatog muškarca kako se mota oko njegovih automobila i djelovao je kao da pokušava ukrasti vozilo. Strickland je ekspresno izašao iz kuće, a zatim je uperio pištolj u smjeru nepoznatog muškarca.

Prema navodima Seana Stricklanda, taj muškarac je fizički napao djevojku u jednom lokalu, zaštitar je to uočio, a zatim je taj napadač sjeo u svoj automobil i pobjegao s mjesta na kojem je izvršio fizički napad. Tijekom bijega, počinitelj je uspio u potpunosti uništiti gumu na svom automobilu, jedno vrijeme vozio se samo na felgi, a zatim je napustio vozilo i pokušao se sakriti na Stricklandovom posjedu. Međutim, napravio je veliku pogrešku, a Strickland ga je uspio oboriti na tlo i zadržati do dolaska policije.

Ta situacija prezentirala nam je kako Sean Strickland ne oklijeva previše kad se netko pojavi na njegovom posjedu. Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije odmah poseže za oružjem i kreće u rješavanje problema.

Dokaz da olako poseže za oružjem dobili smo i sinoć. Naime, Sean je objavio snimku svoje nadzorne kamere, a na snimci je vidljivo kako mu djeca dolaze zvoniti na kućna vrata.

‘‘Jedan je sat ujutro i netko mi je pozvonio. Auto se zaustavio, a neki tipovi su iskočili iz automobila i došli s bočne strane moje kuće, a zatim sam čuo udarac.

Imate auto, petak je navečer, zašto ne pokušavate pronaći djevojke? Današnja djeca, puna krivih prioriteta.‘‘, poručio je Strickland priloživši video.

Srećom, nitko nije nastradao, a ovi mladi dečki trebali bi se zapitati zašto se poigravaju na ovakav način.

Linker
02. svibanj 2024 11:45