UFC

Borba između O‘Malleyja i Meraba nikako da se ugovori, O‘Malley objašnjava: ‘Ne želim se boriti van Amerike!‘

Sean O‘Malley 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Nema nikakve sumnje da će Merab biti sljedeći izazivač, kad god se borba dogovorila

Prošlog mjeseca je prvak Sean O‘Malley uspješno po prvi puta obranio svoju titulu u bantam kategoriji. Marlon Vera nije uspio u niti jednom trenutku ugroziti prvaka, tako da je O‘Malley podosta rutinski došao do pobjede. Merab Dvalishvili bi trebao biti njegov idući protivnik, no vijesti još nema.

Sam Dana White nekoliko puta je potvrdio da je Merab sljedeći izazivač u bantam kategoriji, no vijesti o eventualnom datumu jednostavno nema. O‘Malley je jučer pokušao objasniti zbog čega je tome tako, a razlog je i pomalo smiješan:

‘‘Stalno pokušavam dogovoriti tu borbu, pokušavam ju dogovoriti što je prije moguće. Problem je u tome što se nekoliko sljedećih ‘pay-per-viewova‘ održava izvan zemlje, a ja se neću boriti van zemlje. Ne nužno zato što ne želim, nego, znate, postoje i drugi ljudi koji žele neka mjesta. Ali ja sam spreman, ja je**no čekam da se ta borba dogovori što je prije moguće‘‘, rekao je O‘Malley u TimboSugarShowu.

Nema nikakve sumnje da će Merab biti sljedeći izazivač, kad god se borba dogovorila. Priliku je zaslužio već odavno, a velikom pobjedom nad Henryjem Cejudom ranije ove godine samo je zapečatio svoj status sljedećeg izazivača.

Mnogi upravo Meraba smatraju kao noćnu moru za trenutnog prvaka, a ako pogledamo čisto stilski, to i nije daleko od istine. Kako god, O‘Malleyja se i u prošlosti jako puno otpisivalo, no on je uspio i osvojiti i obraniti titulu u posljednjih godinu dana, tako da sigurno nije dobro otpisivati ga. S nestrpljenjem očekujemo taj datum borbe protiv Meraba, a nadamo se da će ga UFC uskoro i ponuditi.

Linker
25. travanj 2024 13:29