UFC

(VIDEO) Tai Tuivasa stroj je za nokaute: Prisjetite se kako je Sakaija završio brutalnim nokautom

Augusto Sakai

 Screenshot (youtube, Ufc)
Simpatični australski teškaš posjeduje razoran udarac u svojim šakama

Vjerojatno nije jedan od najboljih, ali Tai Tuivasa bez apsolutno ikakve dileme jedan je od najuzbudljivijih teškaša, ali i boraca uopće kad je UFC-ov roster u pitanju.

Super zanimljivi i uzbudljivi Australac poznat je po jako zabavnim mečevima, ali i po spektakularnim nokautima. Mečevi koje je odradio ove godine jedni su od najboljih u cijeloj kalendarskoj godini, naročito onaj iz devetog mjeseca koji je odradio protiv Ciryla Ganea.

‘‘Bam Bam‘‘ je taj meč u Parizu izgubio nokautom u trećoj rundi, ali prvi je borac koji je bacio Ganea u nokdaun i njih dvojica pružili su pravi ‘‘show‘‘ u Parizu. Još ranije ove godine, Tuivasa je nokautirao Derricka Lewisa prvom polovicom druge runde, a prva runda ponudila je pregršt uzbuđenja.

29-godišnji Australac godinu će večerašnjim nastupom protiv Sergeija Pavlovicha, a za očekivati je još jedan sjajan meč. Tai će u borbu ući kao četvrtorangirani izazivač teške kategorije, dok je Pavlovich jedno mjesto niže rangiran. Obojica preferiraju borbu u stojci i možemo očekivati novi vatromet u režiji Tuivase, ali i Pavlovicha.

Ciryl Gane u devetom mjesecu prekinuo je sjajni Tuivasin niz od pet uzastopnih pobjeda. Tai će dati sve od sebe da se vrati pobjedama, a ususret nastupu, UFC nas je podsjetio na jednu od pobjeda koje je Tai upisao tijekom svoje pobjedničke serije.

‘‘Bam Bam‘‘ je u 12. mjesecu 2021. godine nokautirao Augusta Sakaija početkom druge runde. Taj meč održan je 11. prosinca (12. mjesec) a nešto manje od godinu dana kasnije, Tuivasa će protiv Pavlovicha tražiti novu pobjedu nokautom. Tai je 13 od 14 pobjeda u karijeri upisao nokautom, a kako je izgledao nokaut protiv Sakaija možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
26. travanj 2024 07:47