The Division će biti u potpunosti optimiziran za PC

Želite li zaigrati The Division na PC-u?

The Division je igra koja nam je još od svoje najave zapela za oko. A kako i ne bi! Nosi ime Toma Clancya, sandbox formata je, tako da vas ne ograničava, te je smještena u postapokaliptični svijet bliske budućnosti gdje ćete se snalaziti u MMO okruženju. Uz sve to sada smo dobili odlične vijesti da igra neće biti “obični” port, već će ju u potpunosti optimizirati za PC.

the-division_1
The Division će biti u potpunosti optimiziran za PC

Nakon što se prvo putem peticija izborila PC verzija, sada će čini se, ona biti jednaka onima na konzolama. Tako barem kažu developeri: “Kao što znate, Massive ima svoje korijene u razvijanju igara za PC (World in Conflict). Naporno radimo na tome da osiguramo vrlo visoku razinu kvalitete na PC-u. Možete biti sigurni kako PC verzija neće biti port, već u potpunosti razvijana, samostalna i optimizirana verzija igre. Želimo stvoriti najbolju moguću igru, koja će se jednako igrati bez o platformi.”

Ovo su uistinu dobre vijesti jer hoće li igra biti dobra na PC-u više ovisi o developerima nego o vašem hardveru. Baš zato se dogođaju situacije gdje očigledno grafički zahtjevnije igre nekad igrate bez većih problema, dok loši portovi trzakaju, imaju problema sa kamerom i lošim kontrolama, pucaju im teksture i sl. Sve se svodi na dobru optimizaciju, za koju je na PC-u potrebno malo više truda koji neki developeri ne mogu ili ne žele uložiti.

the-division_2
The Division će biti u potpunosti optimiziran za PC
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:16