SPONTANI I VESELI

Colonia: Svinjokolju dogovaramo preko Skypea, a torte dijelimo u glavu

Grupa Colonia je predstavljala svoj novi singl Tvrđava u Glazbenom Showu Dalibora Petka koji im je dao zadatak da, ni više ni mnanje nego – sagrade tvrđavu u studiju za što im je dostavio pravi građevinski materijal.

– Odoh ja u pečalbu – govorila je Indira dok je stavljala cement na cigle, a rezultat je bio posve neočekivan; ekipa je gradila tvrđavu, a ispao je čučavac. U emisiju se javila i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je Indiru obukla za nastup na Zagrebačkom festivalu: – Nazvala me i rekla da želi dugačku bijelu haljinu. Kažem ja ooo onako romantično, a ona kaže ma ne više onako vojnički – rekla je dizajnerica otkrivši da su kreaciju dogovarale putem Skypa.

Tomislav Jelić Kameni na to se nadovezao: – Aleks je dogovarala haljinu Skypom, a ja svinjokolju. Kako tri puta nisam mogao doći, ujak mi je rekao aj se ti spoji na skype pa mi objasni kako rastrančirati svinju – izvalio je i nasmijao sve u studiju. Voditelj Petko taj dan je slavio rođendan, pa mu je Indira zajedno sa svojom prijateljicom Marijom Lešić priredila iznenađenje. Najprije je u studio stigla torta, a kad je Petko ugasio svijećice uslijedilo je novo iznenađenje. – Ajme daj pomiriši kako je dobar ovaj ledeni vjetar – rekla je Ira, a kad se Petko sagnuo dobio je tortu u glavu.

Linker
26. travanj 2024 16:24