pink pearl nails

 INSTAGRAM/@MARCIA_NAILS
Beauty inspiracija

Pink pearl nails: Najsjajnija manikura koja bi mogla obilježiti ovu sezonu, a pristaje svima

Ovu efektnu manikuru ponovno je proslavila manekenka Hailey Bieber, a trenutno je jedan od najvećih hitova na TikToku.

Ovu efektnu manikuru ponovno je proslavila manekenka Hailey Bieber, a trenutno je jedan od najvećih hitova na TikToku.

Dolaskom proljetnih dana često eksperimentiramo kada je riječ o manikuri naših noktiju, a između ostaloga upravo se tada lakše odlučujemo za vibrantne i jarke boje te upečatljivije manikure koje u zimskim mjesecima uglavnom izbjegavamo. Ovog nam je proljeća za oko zapela takozvana Pink pearl nails manikura, a ovaj je trend pokrenula trendseterica Hailey Bieber koja se tijekom posljednjih godina profilirala kao it djevojka kada je u pitanju njegovan izgled. Zbog toga često i sama postavlja beauty trendove, a upravo je ovaj jedan od njih.

Iako je 27-godišnja manekenka dosad bila poznata uglavnom po minimalističkim i bezbojnim manikurama s tek lagano izraženim sjajem, nedavno je snimala tutorial za svoj brend Rhode, a ono što su odmah svi primijetili bili su njezini ružičasti nokti. Nije dugo trebalo da upravo ta manikura postane jedan od najvećih hitova na TikToku, a trenutno ima preko 16 milijuna pregleda.

Kao što samo ime govori, Pink pearl nails manikura bazira se na ružičastom laku preko kojega se nanosi lagani sjaj s efektnim kromiranim sjajnim završetkom koji nas neodoljivo podsjeća na sjaj perlica. Idealna je za sve one koji ovog proljeća žele efektnu manikuru koja će privlačiti poglede, a pritom i dalje izgledati njegovano te uredno. Isto tako, savršeno pristaje apsolutno svakom obliku, ali i dužini noktiju pa ih tako mogu nositi baš svi.

U nastavku vam donosimo nekoliko inspiracija Pink pearl nails manikure!

Linker
26. travanj 2024 14:47