Ivica Kostelić
 IVANA NOBILO/CROPIX
O ŽIVOTNIM POTHVATIMA

Ivica Kostelić otkrio čime se bavi Janica: ‘Drago mi je što se naši klinci druže‘

Naš proslavljeni skijaš otkrio je kakvi su mu planovi za ljeto, brine li supruga Elin kad je riječ o pothvatu koji sprema za ovo ljeto te kako je Janica.

Naš proslavljeni skijaš otkrio je kakvi su mu planovi za ljeto, brine li supruga Elin kad je riječ o pothvatu koji sprema za ovo ljeto te kako je Janica.

- Janica je odlično. Uživa u majčinstvu. Drago nam je da nam se klinci druže i to je super. Sad imamo i puno više tema nego za vrijeme skijanja. Život je dosta kompleksna stvar, ako niste više skijaš, ali često naravno raspravljamo u skijanju jer to je i dalje, barem kod mene, dobar dio života. To je česta tema za našim stolom. Ponekad mi malo nedostaje. S te strane je dobra savjetnička uloga jer glava na neki način ostaje u trkaćem modusu i morate razmišljati kao natjecatelj, rekao je umirovljeni skijaš Ivica Kostelić u razgovoru za Gloria.hr.

Ivica je bio gost, odnosno model na 16. Fotosofiji, gdje je pozirao mladim seminaristima pod vodstvom fotografa Damira Hoyke. S njim smo razgovarali i o jedriličarskoj avanturi po Atlantiku koja kreće ovog ljeta.

image
Ivica Kostelić pozira s fotografom Damirom Hoykom.
IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Hoyka okupio niz poznatih imena: Slavko Sobin i Ivica Kostelić pozirali u svim mogućim pozama

- Odjedrio sam jednu regatu za početak sezone, krajem mjeseca slijedi druga regata Les Sables - Azori- Les Sables. Vrlo dugačka regata, 2500 milja, nakon toga Fasnet u osmom mjesecu. Onda treba malo pripremiti brod, odraditi nekoliko treninga i početkom 11. mjeseca je Transat, iz Francuske se ide oko Kapverdskih otoka na Karibe - rekao je Ivica ukratko. Pitali smo ga i otkud tako velika želja za adrenalinom, nakon što je dobar dio života proveo na planinama.

image
Ivicu Kostelića adrenalin nije napustio niti nakon umirovljenja od profesionalnog sporta.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

- Nije isključivo želja za adrenalinom, ali ima tu i drugih stvari. U svakom slučaju, to je jedna stvar u kojoj se se poklapaju mnoge stvari i u kojoj uživam. To je za mene veliki izazov i to je ono što mi treba - rekao je. A brine li supruga Elin Kostelić?

Čitajte i: Je li ovo njegov najluđi izazov dosad? Ivica Kostelić sprema se za novu, jako zahtjevnu avanturu

- Malo se brine, to je normalno, ali uglavnom pokušavam što je više moguće ostati na nekoj sigurnoj strani - rekao je. Ljeto će, kaže, provesti na relaciji Francuska-Hrvatska, većinu vremena provest će jedreći, a svakako s obitelji ide na Mljet.

Linker
26. travanj 2024 11:19