JEDRILIČARSKI SPEKTAKL

Pridružite se 8. PMS regati Žena i budite dio šušura u Viškoj vali

Otok Vis

 Zvonimir Barisin/Cropix/Cropix
Osma PMS regata Žena ove godine starta na 8. ožujak, a jedri se na jednom od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj - Viškoj vali

PMS (Povijesno Mediteranski Skup) Žena, prva isključivo ženska regata u Hrvatskoj, koja se po osmi put tradicionalno organizira povodom 8. ožujka, odnosno Međunarodnog dana žena, ove se godine održava 8. i 9. ožujka 2024. godine sa startom u 10:00 sati u Viškoj luci.

Prijave za regatu moguće je napraviti slanjem e-pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u regatnom uredu JK Host u Visu. Prijave se primaju do 3. ožujka u 23:00 sati.

Ovaj jedinstveni sportski i jedriličarski događaj koji se jedri na jednom od najatraktivnijih regatnih polja u Hrvatskoj - u trokut unutar Viške vale - istovremeno promovira žensko jedriličarstvo te na poseban način obilježava Međunarodni dan žena.

S obzirom na karakter i šušur, bit će to pravi spektakl za sve ljubitelje jedrenja na početku proljetne jedriličarske sezone.

Regatno polje na samoj sredini Viške vale ovu regatu čine posebno atraktivnom za gledatelje koji ju mogu pratiti s bilo koje pozicije unutar Uvale Svetog Jurja.

Za sve sudionike i posjetitelje regate organizatori pripremaju dodatna iznenađenja. Finale će biti obilježeno svečanom dodjelom nagrada 9. ožujka u 20:00 sati u arboretumu Vile Kaliopa.

Do sada je u regati sudjelovalo više od 175 jedriličarki iz 17 zemalja, a ove se godine očekuje rekordan broj sudionica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 00:21