CLINT BREWER PHOTOGRAPHY/A.I.M/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Rijetki su to vidjeli

Mišić na mišiću: Oskudno odjeven Orlando Bloom otkrio i više nego što su svi očekivali

Glumac je pokazao u teretani svoje isklesano tijelo, ali i otkrio što ga nadahnjuje da svaki dan osjeti zahvalnost što hoda i živi normalno te mnoge iznenadio.

Glumac je pokazao u teretani svoje isklesano tijelo, ali i otkrio što ga nadahnjuje da svaki dan osjeti zahvalnost što hoda i živi normalno te mnoge iznenadio.

Prizor u kojem oskudno odjeven vježba u svojoj teretani ne viđa se na Instagramu svaki dan, stoga ne čudi što je holivudski glumac Orlando Bloom video prilogom o tome kako se uz nadzor osobnog trenera oblikuju mišići izazvao pomutnju među šest milijuna svojih pratitelja na društvenim mrežama. Oduvijek je bio mišićav taman koliko je potrebno i gdje je potrebno, a sad je pokazao kako je došao do titule jednog od najzgodnijih frajera na velikom platnu. Svima je jasno da zamamni izgled "ne pada s neba", pa ne čudi prikaz kako to glumac postiže oznojen u kratkim, crnim hlačama. Pritom je, vježbajući ruke i leđne mišiće, otkrio i ožiljak iz neobuzdanih mlađih dana, koji ga je umalo skupo stajao.

Čitajte i: Ma tko mu ne bi oprostio! Katy Perry otkrila najiritantniju naviku svog zaručnika Orlanda Blooma

"Slomio sam leđa kad sam imao 19 godina. Tada su mi liječnici rekli da više nikada neću hodati", pojasnio je fanovima u objavi koju prenosi Daily Star. Naime, s prijateljima se u rodnom engleskom gradu Canterburyju, penjao po oronuloj zgradi: popustila je odvodna cijev za koju se pridržavao pa je propao na tlo s visine od četiri kata. Preživio je pad, no slomio je nekoliko kralježaka zbog čega je bio paraliziran četiri dana. Srećom, operativni zahvat kojem je podvrgnut u domovini, vratio mu je osjećaj u nogama. Oporavio se zadivljujućom brzinom: poslije 18 mjeseci već je jahao konje i trčao na setu "Gospodara prstenova".

Jedno pivo manje

"Zahvalan sam svaki dan na nogama, rukama i činjenici da se mogu kretati. Malo je nedostajalo da ostanem bez njih", napisao je dodajući u objavu fotografiju kako tri mjeseca poslije operacije s ortopedskim "oklopom" vozi bicikl.

Dobio je mnogo podrške od fanova, svih mogućih emotikona naklonosti, zagrljaja, poljubaca i srca - jer je mnoge zabrinula sama pomisao da mu je život mogao izgledati drugačije.

Čitajte i: Orlando i Katy otkrili tajne roditeljstva: Kćeri naizmjenično čiste nosić pa se natječu tko će naći veće blago

Prednjačile su žene. No ocu dvoje djece, sinčića Flynna kojeg je dobio u bivšem braku s manekenkom Mirandom Kerr te djevojčice Daisy koju mu je prije godinu dana rodila zaručnica Katy Perry, pohvale zbog izgleda i vježbanja uputili su i rijetki muškarci.

"Nadahnuli ste me da sutra popijem jedno pivo manje", pohvalio se jedan tata. Glumac nije bio siguran što odgovoriti pa mu je uputio "smajlić".

Linker
26. travanj 2024 04:20