RUSSELL BRAND

Iza njih su kratak brak i jedna velika tajna: Katy Perry konačno progovorila o bivšem mužu optuženom za silovanje

Pjevačica je prvi put upoznala komičara 2008. prije nego što je par održao raskošno vjenčanje u Indiji

Katy Perry i Russell Brand, 2011. godine

 Christopher Polk/Getty Images/Profimedia

Katy Perry je konačno prekinula šutnju i progovorila po prvi put otkako je njezin bivši suprug Russell Brand optužen za silovanje i seksualno napastovanje. Dok je pjevačica isprva šutjela o optužbama, ovog je utorka podijelila svoju prvu objavu na Instagramu otkako su optužbe izašle na vidjelo.

image

Katy Perry i Russell Brand, 2011. godine

Max Nash/Afp/Profimedia

Izbjegavajući spominjanje kontroverznog komičara, Perry je podijelila fotografije svoje nove linije kaubojskih čizama, uključujući i sliku na kojoj pozira na električnom skuteru. Naime, o optužbama je dostojanstveno šutjela, nakon što je prethodno priznala da zna "istinu" o Brandu. Inače, Katy je prvi put viđena u javnosti otkako su optužbe izašle na vidjelo u nedjelju u Los Angelesu. Viđena je za volanom svog Porschea sa svojim zaručnikom Orlandom Bloomom.

Perry, koja je bila u braku s Brandom samo 14 mjeseci, prethodno je aludirala na "čuvanje njegove istine" koju će, kako je rekla tijekom intervjua za Vogue 2013., držati zaključanu u svom sefu, piše Daily Mail.

Podsjetimo, pjevačica je prvi put upoznala komičara 2008. prije nego što je par održao raskošno vjenčanje u Indiji, točnije, u Rajasthanu 2010. godine. Međutim, njihov je brak bio kratkog vijeka, jer je Brand sljedeće godine pjevačici rekao da želi razvod i to putem tekstualne poruke.

image

Katy Perry i Russell Brand, 2010. godine

Smg/Zuma Press/Profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

U spomenutom intervjuu za Vogue 2013., rekla je da je u početku preuzela "veliku odgovornost" za razvod, dok nije "saznala pravu istinu". Njen je izbor riječi potaknuo ponovna nagađanja o tome koju je tajnu pjevačica spominjala nakon razvoda.

- On je jako pametan čovjek i bila sam zaljubljena u njega kad sam se udavala. Recimo samo da se nisam čula s njim otkad mi je 31. prosinca 2011. poslao poruku da se razvodi od mene - objasnila je Katy Perry.

image

Katy Perry i Russell Brand, 2011. godine

Jason Merritt/Getty Images/Profimedia

Inače, ranije su The Sunday Times i Channel 4 izvijestili o optužbama za zlostavljanje i predatorsko ponašanje, koje uključuje silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje, a za koje se tvrdi da je počinjeno u razdoblju između 2006. i 2013. godine. Brand poriče te optužbe i inzistira na tome da su sve njegove veze sa ženama bile sporazumne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:44