Priredio joj je iznenađenje za rođendan

 JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
"Na vašoj usluzi"

Kakva romantika: Macaulay Culkin zaručnici priredio rođendansko iznenađenje za pamćenje

Slavni glumac poveo je Brendu Song na rođendanski odmor i cijelo vrijeme joj bio na "usluzi". Posve se uživio u ulogu i snimio urnebesne fotografije glumeći da je član osoblja luksuznog resorta.

Slavni glumac poveo je Brendu Song na rođendanski odmor i cijelo vrijeme joj bio na "usluzi". Posve se uživio u ulogu i snimio urnebesne fotografije glumeći da je član osoblja luksuznog resorta.

Smatraju se jednim od najtajanstvenijih glumačkih parova koji se vrlo rijetko zajedno pojavljuje u medijima, no Macaulay Culkin i Brenda Song čini se uživaju u zajedničkim trenucima. Tako je zaručnica glumca kojeg pamtimo kao Kevina McCallistera iz filma "Sam u kući", zbog njegove pomno osmišljene zafrkancije, ostala "bez teksta". Barem ako je suditi po objavama na društvenim mrežama. Naime, Brenda je potkraj ožujka proslavila 36. rođendan pa ju je Macaulay odveo na odmor u luksuzni meksički resort Nobu Hotel Los Cabos. Dok se slavljenica odmarala na ležaljki njen 43-godišnji partner s kojim dijeli život od 2017., skoknuo je u hotelsku suvenirnicu. Kupio je majicu s logom resorta, dodao bermude neupadljive boje i preodjeven u hotelskog zaposlenika, prišao je zaručnici noseći joj omiljeni joj koktel.

Brenda Song ispružila je ruku prema čaši, isprva ne gledajući tko joj je donio osvježenje, a onda je shvatila foru. Teško je reći tko je prvi prasnuo u smijeh, no sudeći po setu fotografija objavljenih na njegovom Instagram profilu, odlično su se zabavljali.

"Prvog dana našeg odmora, u suvenirnici sam nabavio majicu s logom resorta. Budući da sam izgledao kao član osoblja, odlučio sam provesti svoja četiri dana ondje maskiran u konobara pokraj bazena, spremačicu, poslužitelja na plaži te nosača prtljage. Hvala još jednom na ugodnom boravku. Hvala što ste mi prodali tu majicu. Stvarno sam se osjećao kao da sam dio tima", pojasnio je glumac u popratnoj objavi. Nije teško zaključiti da je na Instagramu dobio mnogo pohvala. Nosio joj je kovčege, spremao im je krevet u njihovom apartmanu pred koji je na kraju dogurao kolica s šampanjcem i dvije čaše.

image

Macaulay Culkin i Brenda Song sa sinom Dakotom Song Culkin

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Reklo bi se da ste je počastili životom u apartmanu", napisao je pratitelj ciljajući na seriju "The Suite Life of Zack & Cody" na Disney Channelu u kojoj je od 2005. do 2008. glumila Brenda Song.

image

Par s mlađim sinom u prosincu 2023. kad ge gkumac dobio zvijezdu na Šetalištu slavnih

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Bila je tinejdžerica kad je počela graditi karijeru dok se Macaulay Culkin proslavio kao dječja zvijezda. To ih je dodatno zbližilo 2017. na setu filma "Changeland" kada su se zaljubili. Prvo dijete, dječak Dakota rodio im se 2021., godine. Zaručili su se u siječnju 2022., a drugi sin, Carson, na svijet je došao uoči Božića 2022.

Linker
29. travanj 2024 18:40