SGP/DDP USA/PROFIMEDIA
LUTKICA NA DAR

Uma Thurman u Milanu se nije odvajala od zanimljivog modnog dodatka

Američka glumica s lutkicom je viđena na aerodromu, ali i na reviji modne kuće Tom Ford pa su mnogi pomislili kako je povezana s novom kolekcijom.

Američka glumica s lutkicom je viđena na aerodromu, ali i na reviji modne kuće Tom Ford pa su mnogi pomislili kako je povezana s novom kolekcijom.

Modne revije privlače zvijezde kao cvjetovi pčele pa je među ostalima na Tjedan mode u Milano stigla i američka glumica Uma Thurman koja je već na aerodromu izazvala pažnju jer je sa sobom nosila pletenu lutkicu, koja joj malo i nalikuje. Doduše, nju je bilo teško prepoznati jer je nosila naočale i poput neke tinejdžerice velike bijele slušalice. Lutkicu nije ispuštala iz ruku ni na carinskoj kontroli, a s njom se u naručju pojavila i na reviji modne kuće Tom Ford, odjevena u njihovo odijelo iz prošlogodišnje kolekcije, također prikazane u Milanu. I dok su mnogi pomislili kako se radi o performansu vezanom uz reviju, Daily Mail donosi kako je zapravo lutka modelirana po njezinoj prijateljici Nancy Jarecki koja je netom prije proslavila rođendan i svim gostima podijelila svoje lutkice.

image

Neprepoznatljiva glumica na aerodromu u Milanu

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Osim što joj je u avionu iz Amerike do Milana društvo radila mala lutkica, glumica je vrijeme kratila čitajući zanimljivu knjigu "Trailblazer: The Power of Business as the Greatest Platform for Change" ("Pionir: Snaga poslovanja kao najveća platforma za promjene"), koju je napisao američki milijarder Marc Benioff, osnivač tvrtke Salesforce. Radi se o svojevrsnoj self-help knjizi za poslovne ljude pa možda glumica razmišlja na koji još način može oplemeniti svoje bogatstvo od 40 milijuna eura.

image
COBRA TEAM/COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 06:40