‘THE BODY‘

Boginja modnih pista ponovno je prošetala jednom nakon 14 godina: I u 60. izgleda nevjerojatno!

Elle je ranije rekla da je zbunjena zašto je njezin povratak na pistu dospio na naslovnice

Elle Macpherson 

 Zabulon Laurent/abaca/Abaca Press/Profimedia/Zabulon Laurent/abaca/abaca Press/profimedia

Elle Macpherson vratila se na modnu pistu PayPal Melbourne Fashion Festivala u ponedjeljak. Australska manekenka izašla je na modnu pistu prvi put nakon gotovo 14 godina otvarajući događaj u Royal Exhibition Buildingu. 59-godišnjakinja, koja ovog mjeseca puni 60 godina, dokazala je da je još uvijek "The Body" dok je hodala pistom u kombinaciji Viktoria + Woods.

Nosila je odjevnu kombinaciju u smeđim nijansama koja se sastojala od dva debela vunena džempera od kojih je jedan nosila oko vrata. Dodala je široki smeđi kaput preko gornjeg dijela i skidala sunčane naočale.

image

Elle Macpherson

Screenshot/paypalau/

Zatim je na reviji nosila Biancu Spender u jarko žutom kaputu i pripadajućim hlačama. Potom je nosila potpuno crnu kombinaciju Aje - prozirnu haljinu s volanima.

image

Elle Macpherson

Screenshot/paypalau/
image

Elle Macpherson

Screenshot/paypalau/

Manekenka je izgledala desetljećima mlađe dok je isticala svoj mladenački izgled čistom šminkom. Elle je posljednji put nosila reviju za Louis Vuitton u Parizu 2010. godine.

Manekenka je za Daily Telegraph rekla da je više nego sretna što može otvoriti australsko modno događanje.

"Zahvalna sam što se vraćam kući, ne zato što me se nužno doživljava kao ikonu, ali zahvalna sam na svom australskom podrijetlu", rekla je.

"Imala sam tako izvanrednu karijeru koja mi je donijela neobična i zanimljiva iskustva i iznimno sam zahvalna", dodala je. Elle je ranije rekla da je zbunjena zašto je njezin povratak na pistu dospio na naslovnice.

"Naslov je ‘povratak na pistu‘, ali to zapravo nije tako", rekla je za Sydney Morning Herald. "Ovo je samo evolucija rada."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:03