DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
zvjezdana publika

Modna pobjednica Wimbledona Rosie Huntington-Whitley bila je nezainteresirana za Đokovićevu igru

Dok je Jason budno pratio meč, Rosie je izgledala nezainteresirano.

Dok je Jason budno pratio meč, Rosie je izgledala nezainteresirano.

Glumac Tom Cruise bio je među publikom koja je u nedjelju pratila muško finale Wimbledona. Cruise, zvijezda filma Top Gun, viđen je u finom odjelu s osmjehom od uha do uha.

U blizini je viđen i 86-godišnji Južnoafrikanac Gary Player, kojeg se smatra za jednog od najboljih golfera svih vremena.

image

Tom Cruise

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Među ljubiteljima sporta na turniru u jugozapadnom Londonu u nedjelju poslijepodne pojavila se i Oskarom nagrađena glumica Kate Winslet.

Brojni glumci i slavni tijekom iscrpljujućeg dvoboja svjedočili su snažnim servisima i vraćenim loptama, unatoč toplinskom valu koji hara Britanijom.

Dobitnik nagrade Bafta i dvostruki kandidat za Oscara Andrew Garfield uspio je privući pažnju žutosmeđim odijelom i košuljom bez ovratnika. Do njega je na tribinama sjedila manekenka Poppy Delevingne u žutom blejzeru.

image

Zvjezdana publika

JOHN WALTON/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Dok je Garfield pomno pratio meč, s njegove lijeve strane je sjedio 35-godišnji glumac i producent Vito Schnabel.

U blizini je sjedio i Jason Statham, 54-godišnji glumac, koji je meč pratio u društvu 35-godišnje manekenke Rosie Huntington-Whitley s kojom ima dvoje djece.

image
OLD BOY‘S CLUB/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Među ljubiteljima tenisa koji su uspjeli dobiti ulaznicu za grand slam finale u All England Lawn Tennis and Croquet klubu našao se i avanturist Bear Grylls sa svojom suprugom Sharom.

image

Poppy Delevingne, Andrew Garfield i Vito Schnabel

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Osmogodišnji princ George sjedio je između svojih roditelja vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u prvim redovima kraljevske lože.

image

Princ William, Kate Middleton i princ George

ALFONSO JIMENEZ/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate, koja je pokroviteljica All England kluba, nosila je suknju mornarsko plave boje i odgovarajući top s bijelim točkicama, dizajn Alessandre Rich.

Kate je dodijelila trofej Novaku Đokoviću koji je u finalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa s 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (3) i time osvojio svoj 21. Grand Slam naslov i sedmi trofej u Wimbledonu.

Linker
09. svibanj 2024 22:57