IN STORE MAGAZIN

JOŠ SEDAM DANA ZA PRIJAVU: PRVI FMCG SUMMIT U ZAGREBU Očekuje vas niz govornika i tema o najaktualnijim trendovima i inovacijama

Pridružite se 1. FMCG SUMMIT ZAGREB konferenciji koja će se održati 17. studenog 2015. u Hypo centru Zagreb i na jednom mjestu okupiti ključne osobe iz sektora robe široke potrošnje.

Nakon iznimno uspješnih i dobro posjećenih FMCG SUMMITA u Beogradu, Sarajevu i Skopju, na red je došao i Zagreb koji je do sada već izazvao iznimno velik interes među malim i velikim trgovcima, proizvođačima te distributerima.

Fast-moving consumer goods (FMCG) Summit predstaviti će aktualne trendove u FMCG industriji kroz prizmu tržišta i potrošača, a govorit će se i o inovacijama, distribuciji, proizvođačkim robnim markama te brojnim aktualnim pitanjima te trendovima u Hrvatskoj i svijetu.

Konferencija uz teoriju nudi i odličnu priliku za poslovno umreževanje, sticanje novih znanja te razmjenu iskustava, a na raspolaganju vam stoje brojni ugledni izlagači te stručnjaci od kojih ćete dobiti odgovore na konkretna pitanja i dileme.

Na konferenciji otkrijte istine i predrasude o hrvatskom kupcu. Poslušajte iskustva vodećih trgovačkih lanaca i informirajte se o načinima promocije. Saznajte odgovor na goruće pitanje - kako hrvatske proizvode plasirati na svjetsko tržište te koja je pozicija Hrvatske u odnosu na svjetsku trgovinu. Sudjelujte u okruglim stolovima i pitajte sve što vas zanima i što bi moglo pomoći te doprinjeti plasiranju proizvoda u regiji i šire.

- Želja nam je bila koncipirati kvalitetne teme i okupiti vrhunske stručnjake kako bi našim posjetiteljima pružili relevantne, najaktualnije i iznimno korisne savjete kada je u pitanju roba široke potrošnje. Želimo da posjetitelji napuste summit s odgovorima na pitanja koja su ih dugo mučila i da maksimalno iskoriste ovaj jedinstven događaj na kojemu se moramo svi okupiti ukoliko želimo rasti, širiti se i nametnuti domaćem, ali i svjetskom tržištu – poručio je Renato Stilinović, izvršni direktor, InStore časopis i organizator FMCG SUMMITA.

Na summitu vas uz domaćine čekaju i Srećko Nakić, potpredsjednik Atlantic Grupe, Helmut Anton Fenzl, predsjednik uprave SPAR Hrvatska, Jelena Doko Cetina, lider za odnose s trgovcima, Davorka Biondić Vince, FMCG konzultantica i trenerica poslovnog pregovaranja, Mladen Kožić (GfK), stručnjak za razvoj poslovanja i odnosa s klijentima na FMCG tržištu, Tomislav Smolčec, direktor prodaje i pridruženi član Uprave, zadužen za prodajne kanale tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska, Igor Šaravanja, član Uprave Alca Zagreb, Joe Bašić, osnivač i direktor MPG-a, Melani Cipot, direktorica prodaje za FOCUS South Eas i brojni drugi.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, a sve o prijavama te programu i rasporedu saznajte na službenoj stranici www.fmcg-summit.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:48