DANI BEBA_INTERBEDS

Interbeds i Dani beba konačno su stigli i u Zagreb!

Nakon sajma u Slavonskom Brodu, Dani beba su konačno stigli i u Zagreb. Proljetno izdanje sajma je održano u Westgate shopping centru. „Dani beba, djece i trudnica“ je veliki i poznati sajam za roditelje i njihove mališane ne samo u Hrvatskoj već i u čitavoj regiji.

Sajam se održao od 15.04.2016 do 17.04.2016 u največem trgovačkom centru u Hrvatskoj. Izlagači i proizvođači iz cijele Hrvatske su predstavili svoje cijenjene proizvode i usluge na sajmu. Veliki broj posjetioca je i ovog puta imao priliku pogledati, probati i uživati u proizvodima za djecu, bebe, trudnice, roditelje i ostale.

Organizatori i brojni izlagači su pripremili bogatu izložbu, velikodušne popuste, zanimljive atrakcije i široku ponudu. Na pozornici se odvijao i bogati zabavni program. Prelijepom glazbom i posebnim nastupima sajam su ukrasili dječji zborovi, performansi kulturno umjetničkih društava, plesači, sportaši i ostali, dok su animatori vodili brojna natjecanja za djecu i njihove roditelje.

Dobra organizacija, bogat program, lijepo vrijeme i naravno besplatan ulaz, privukao je u Westgate brojnu publiku koja je mogla uživati u širokom spektru ponuda. Tisuće posjetioca moglo je tijekom produženog radnog vremena trgovačkog centra gledati i ocijenjivati robu najrazličitijih domaćih i stranih proizvođača.

Osim poznatih hrvatskih i regionalnih brendova, na sajmu su bili prisutni i strani brendovi. Jedan od brendova koji je ostao najzapaženiji na sajmu je bila poljska trgovina INTERBEDS.

INTERBEDS , vodeći proizvođač dječjeg namještaja iz Poljske, je tako predstavio svoju ponudu u Hrvatskoj.

Prilikom dolaska na njihov štand, brojni posjetioci su imali priliku uživo pogledati prekrasnu izložbu dječjih kreveta koji su postali velika atrakcija u Westgateu. Tisuće Hrvata je dolazilo na štand tvrtke kako bi se osobno uvjerili u kvalitetu i povoljnu cijenu njihovih proizvoda. Osim bogate ponude svojih kreveta, INTERBEDS je bio i organizator natjecanja za djecu. Glavnu nagradu na natjecanju je predstavljao dječji krevet, dok su ostali natjecatelji imali priliku osvojiti brojne popuste na njihove proizvode. Svi INTERBEDS-ovi kreveti su našli svoj put do nasmijanih mališana koji su osvojili nagrade, dok su ostale nagrade darovane u humanitarne svrhe. Poljaci su ostavili dobar dojam na sajmu i mnogo Hrvata se opredijelilo upravo za njihove proizvode te usluge.

Sve aktivnosti i atmosferu sa sajma možete pogledati na službenoj stranici Dani beba te na facebook stranici.

Dani beba, djece i trudnica, su još jednom uspješno dokazali da je upravo taj sajam najbolje mjesto za djecu, roditelje i trudnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:00