LUX FACTOR

Kojom kozmetikom je oduševljena Antonija Šola

Uvijek sređena od glave do pete, pjevačica Antonija Šola, ništa ne prepušta slučaju, a isto je takva i u odabiru kozmetike. Simpatična Antonija prednost daje prirodnoj kozmetici koja ne sadrži konzervanse, parabene i nije testirana na životinjama.

Antonija je nedavno otkrila ime njezine omiljene kozmetike koja se temelji na kombinaciji inovativnih i prirodnih sastojaka u kozmetičkoj industriji. Djeluju izuzetno učinkovito, ali ne pre agresivno, te bez neželjenih nuspojava. Riječ je o Lux-Factor kozmetici, čija patentirana formula pruža brže i učinkovitije djelovanje. Svi proizvodi su klinički ispitani i imaju sve potrebne certifikate koji pružaju sigurno korištenje proizvoda bez štetnih nuspojava.

Lijepe i duge trepavice

˝Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor,˝ povjerila nam je simpatična Antonija, čije lijepe oči dolaze do izražaja od kada koristi Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica . Rezultati su vidljivi već nakon 2-4 tjedna redovitog korištenja, trepavice postaju vidno gušće i duže. Serum djeluje i na obrve.

Sjajna koža

Pjevačica je također pronašla idealnu kremu, koja njezino lice njeguje i održava je mladenačkom i sviježom. „Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi . Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?“ pitala nas je lijepa Antonija.

Ako ste u potrazi za svojim faktorom, vrijeme je da isprobate prirodnu kozmetiku Lux-Factor, koja će vas oduševiti u trenutku!

Upravo sada možete naručiti Lux-Factor serum za rast trepavica i Lux-Factor 4D Hyaluron kremu po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta, samo na www.lux-factor.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:22