OTP Banka

Otvorite račun iz naslonjača

Ružno je vrijeme ili je jednostavno dan u kojem vam se ništa ne da, a baš morate u banku? Ne morate, jer ukoliko želite postati klijent OTP banke ili ako ste klijent koji želi otvoriti tekući račun u OTP banci, to možete napraviti i u papučama, jednostavnim slanjem online zahtjeva.

Putem web stranice OTP banke otpbanka.hr u svega nekoliko jednostavnih koraka možete zatražiti otvaranje tekućeg računa, a u istom vam se obrascu pruža mogućnost i da zatražite MasterCard contactless prepaid karticu OTP banke, idealnu za online kupnju i savršenu kontrolu troškova.

Predavanje online zahtjeva za otvaranje tekućeg računa, otvaranje računa, izdavanje debitne bankovne kartice kao i aktivacija SmartPIN distribucijskog kanala potpuno su besplatni. Što je SmartPIN? SmartPIN distribucijski kanal osigurat će vam pravovremenu informaciju o statusu vašeg zahtjeva putem SMS-a – znat ćete kada je potrebno posjetiti poslovnicu banke kako biste aktivirali vaš tekući račun i prateću debitnu ili prepaid karticu.

Dobrodošli u OTP banku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:16