Trebate učinkovito i sigurno sredstvo za ublažavanje boli i povišene temperature?

Panadol

Panadol je jedan od najvećih svjetskih brandova za ublažavanje boli i povišene temperature, a dostupan je u preko 85 zemalja svijeta.

Iza uspjeha ovog proizvoda stoje dugogodišnja tradicija, provjerena kvaliteta i strogi mehanizmi kontrole tvrtke Glaxo Smithkline Beecham.

Paracetamol, sredstvo za ublažavanje bolova u Panadolu, nenadmašna je djelatna tvar među bezreceptnim analgeticima s obzirom na podnošljivost gastrointestinalnog i kardiovaskularnog sustava te interakciju među lijekovima. Zbog svoje dokazane učinkovitosti, dobrog sigurnosnog profila te široke primjenjivosti, paracetamol je jedan od najčešće korištenih lijekova na svijetu danas. Zato i Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje paracetamol, djelatnu tvar u Panadolu, kao prvi izbor pri liječenju.

Panadol može biti prvi odabir pri indikaciji više vrsta boli i povišene tjelesne temperature.

Klinički dokazano pruža učinkovito olakšanje kod tenzijske glavobolje, menstrualnih bolova, zubobolje, osteoartritisa i sl.

Panadol tablete imaju i poseban oblik; tanke i filmom obložene tablete lako se gutaju i nemaju intenzivan okus nakon gutanja. Također, tablete s utisnutim znakom Panadola i razdijelnom crtom smanjuju rizik da ih se zamijeni za neki drugi lijek.

U svim ljekarnama dostupni su vam proizvodi Panadol (i dalje po revolucionarnoj cijeni), Panadol Extra za jače bolove (do 37% snažniji od standardnih tableta s paracetamolom) te Panadol Baby, oralna suspenzija s izvrsnim okusom jagode.

Panadol. Strog prema boli, blag prema želucu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:36