POLIKLINIKA AMRUŠEVA

Svečano otvorena Poliklinika Amruševa – centar zdravlja u centru Zagreba

Otvorena je suvremeno opremljena Poliklinika Amruševa, centar zdravlja koji okuplja tim vrsnih stručnjaka i nudi široku paletu medicinskih usluga. Na svega par koraka od glavnog zagrebačkog trga, s osiguranim parkingom, Poliklinika Amruševa mjesto je gdje je vaše zdravlje na prvome mjestu.

Svečano je otvorena nova, suvremena Poliklinika Amruševa, koja na jednome mjestu objedinjuje nekoliko medicinskih praksi te je prva takve vrste u najstrožem centru grada Zagreba. Investitor Heruc d.d. adaptirao je 2700 metara kvadratnih prostora koji zadovoljava najstrože medicinske zahtjeve europske regulative, kako bi Poliklinika u Amruševoj ponudila cjelovitu medicinsku infrastrukturu - od laboratorija do stomatoloških ordinacija.

Osnovu poliklinike čine:

POLIKLINIKA ZA INTERNU MEDICINU I GASTROENTEROLOGIJU AMRUŠEVA

- moderno uređena poliklinika raspolaže brojnim mogućnostima specijalističke obrade i dijagnostike pod vodstvom renomiranog tima stručnjaka, prof.dr.sc. Vladimira Gašparovića, prof.dr.sc. Milorada Opačića, i prof.dr.sc. Višnje Majerić-Kogler.

"Otvaranje ove poliklinike uz stručnost kadrova koji u njoj rade, kao i najmodernije opreme kojom raspolažemo, jamstvo su unapređenja zdravstvene usluge u samom centru grada. Ona obogaćuje medicinsku ponudu kako građanima Zagreba tako i građanima širom naše zemlje", izjavio je prof.dr.sc. Vladimir Gašparović, primarijus i stručni ravnatelj Poliklinike.

LABORATORIJ POLIKLINIKE BONIFARM

- jedini je privatni laboratorij u Hrvatskoj koji uz opremu za standardne medicinsko-biokemijske pretrage raspolaže i opremom za različite toksikološke analize, određivanje koncentracije lijekova u krvi, određivanje različitih mikronutrijenata i slično. Tako se pacijentima osigurava brza dostupnost brojnih dodatnih pretraga, na koje se inače često čeka i po više tjedana, čime se pospješuje brzo i učinkovito postavljanje ispravne dijagnoze.

"Važnost kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene usluge prepoznate u projektu medicinskog centra Amruševa bio je ključni motiv za uključenje Poliklinike Bonifarm u suradnju s Poliklinikom Amruševa, kako bi svojom izvrsnošću u laboratorijskoj dijagnostici pridonijeli formiranju prepoznatljivog medicinskog centra kakav je neophodan središtu Zagreba", izjavio je dr. Marinko Bilušić, ravnatelj Poliklinike Bonifarm.

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE VISODENT

- tim čine vrhunski obrazovani liječnici dentalne medicine specijalizirani na području dentalne implantologije, protetike i ortodoncije koji se kontinuirano usavršavaju na prestižnim svjetskim sveučilištima, kongresima i stručnim skupovima kako bi svojim pacijentima pružili najviši standard i kvalitetu usluge. Voditelj Visodent tima je docent dr.sc. Nikola Petričević, specijalist protetike dentale medicine i ITI implantologije. Tim čine dr.med.dent. Deni Milevčić, dr.sc. Sanja Peršić, dr.med.dent. Ivan Salarić i dr.med.dent. Katarina Tomić Koludrović.

"Stomatologija je sastavni dio medicine i to je razlog zbog kojeg smo se priključili timu vrhunskih liječnika u Poliklinici Amruševa. Uz to što sve kirurške, implantološke i protetske zahvate u Visodent ordinacijama izvode visoko specijalizirani stručnjaci, kao dodatnu prednost možemo istaknuti i činjenicu da smo među prvima u Hrvatskoj koji koriste svjesnu sedaciju dušičnim oksidom. Takva sedacija je idealno rješenje za sve pacijente koji imaju strah od zubara, kao i za zahvate kod djece", izjavio je docent dr.sc. Nikola Petričević, voditelj Visodent tima.

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE DENTA CENTAR

- suvremena je stomatološka ordinacija koja nudi vrhunsku uslugu na području oralne kirurgije, implantologije, protetike, pedodoncije, opće i estetske stomatologije. Stručni, multidisciplinarni tim jamči izvrsnu dijagnostiku, kao i individualizirani, profesionalni pristup liječenju najsloženijih stomatoloških problema. Posebna pozornost pridaje se odabiru najkvalitetnijih materijala i opreme koji u kombinaciji sa širokim znanjem osiguravaju bezbolnu i uspješnu terapiju.

" DentA Centar je ponosan partner Poliklinike Amruševa jer upravo jedan takav koncept objedinjuje naš credo, a to je potpuna briga o zdravlju pacijenta", prilikom otvorenja je izjavio, prof.dr.sc. Mato Sušić, na kojeg se nadovezao dr. Luka Stojić, " U DentA Centru svakom pacijentu pristupamo posebno, svačiji osmijeh je priča za sebe. Ponosni smo na mnoge zdrave i blistave osmijehe koji su rezultat naše profesionalnosti."

Poliklinika Amruševa tijekom 2016. godine planira nadogradnju ponude pedijatrijskom i dermatološkom praksom čime bi u cijelosti predstavljala jedinstven medicinski koncept, na svega par koraka od glavnog zagrebačkog trga, pod vodstvom tima izuzetnih, visoko cijenjenih stručnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:31