JUTRO NAKON POBJEDE

LAGANA GUŽVA ISPRED MILANOVIĆEVOG STANA CIJELI DAN, ALI OD NOVOG PREDSJEDNIKA - NI TRAGA! Na vrata mu je pozvonio tek jedan čovjek, stigla i policija

 
 Goram Mehkek/Cropix

ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Zoran Milanović dan nakon grandiozne pobjede na izborima nije izlazio iz stana, doznaje Jutarnji list.

Odmah nakon sinoćnje pobjede Zoran Milanović je kao novoizabrani predsjednik dobio policijsku zaštitu. O tome svjedoče i fotografije koje su snimili fotoreporteri Cropixa ispred Milanovićeva stana u Krajiškoj ulici. Milanovićevo osiguranje odmah je provjerilo automobile u blizini zgrade, a poneki znatiželjni građani nisu odoljeli te su se slikali ispred zgrade u kojoj živi budući hrvatski predsjednik.

Izabrani predsjednik Republike Hrvatske stupa na dužnost posljednjeg dana mandata predsjednika kojem istječe mandat, a Milanovićeva inauguracija za predsjednika Hrvatske bit će održana u veljači.

Bivši premijer vjerojatno se odmarao u društvu obitelji nakon sinoćnje prosolave pobjede. Ispred njegove zgrade snimljena je dostava hrane, pa se može pretpostaviti da su se željeli sakriti od znatiželjnih pogleda. Milanović je ipak našao vremena da putem Facebooka čestita Božić vjernicima koji ga slave po julijanskom kalendaru, poručivši da je međusobno uvažavanje i razumijevanje te poštivanje prava drugog i drugačijeg jedini način stvaranja naprednog, otvorenog i tolerantnog društva.

Srpsko narodno vijeće i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba organizirali su u Sheratonu svečani prijem povodom proslave pravoslavnog Božića. Milanović nije tamo nazočan, iako je bilo najava da bi se mogao tamo pojaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:38