'HRVATSKI IZVOZNI PROIZVOD'

NOVI PERFORMANS DARIJA JURIČANA U središtu Zagreba protegnuo žutu vrpcu između adventskih kućica na kojoj je pisalo 'Korupcija u tijeku'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 14.12.2019. u 18:32

Zagreb, 301119.
Zrinjevac.
Redatelj Dario Jurican koji je u predsjednicku utrku krenuo pod sloganom Zelim biti Milan Bandic predsjednik RH poveo je svoje pristalice od Trga bana Josipa Jelacica do Zrinjevca.
Na fotografiji: Dario Jurican.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

Dario Juričan

 

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Dario Juričan sa svojim je volonterima u Gajevoj ulici u Zagrebu protegnuo žutu vrpcu između nekoliko adventskih štandova i kućica na kojoj je pisalo "Korupcija u tijeku".

Nakon te akcije Juričan je novinarima izjavio kako s volonterima označava korupciju u tijeku. "Ja kao ljubitelj korupcije i moji volonteri podupiremo sve koruptivne akcije", rekao je dodavši kako su vrpcu protegnuli od Škorine kućice.

Škoro je, tvrdi Juričan, stari podupiratelj korupcije, inače ne bi bio na ovom korumpiranom adventskom sajmu.

Dobio je kućicu od Denisa Mohenskog, napomenuo je dodavši kako je prošle godine Škoro bio na sjevernoj strani Trga bana Jelačića, što znači da je znao tko je Denis Mohenski i za njegove veze s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

"Ovo je samo mala demonstracija korupcije u ovom gradu pa ćemo nastaviti s ovakvim označavanjem teritorija", rekao je Juričan dodavši kako cijelu Hrvatski treba označiti kao jednu koruptivnu zonu.

Korupcija bi trebala biti hrvatski izvozni proizvod, ocijenio je Juričan.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo