KRAJ JEDNE ERE

PRIVODI LI SE KULTNA ANIMIRANA SERIJA 'SIMPSONI' KRAJU? Kompozitor glazbene teme serije kaže da je on čuo da bi iduća sezona mogla biti i zadnja

 The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Gostujući u podcastu The Big Reviewski irskog internetskog portala Joe, višestruko nagrađivani slavni američki kompozitor Danny Elfman rekao je da je čuo da se legendarna animirana serija "Simpsoni", serija za koju je on napisao glazbenu temu, privodi kraju.

Elfmanu je tijekom gostovanja u podcastu prezentirana teza da je "Simpsonima" u posljednjih nekoliko godina opala kvaliteta te da bi se trebalo razmisliti o okončavanju serije. "Pa, s obzirom na to što sam ja čuo, privodi se kraju. Znači, time će se i ta rasprava okončati. Nemam činjenice, ali čuo sam da će iduća možda biti posljednja", rekao je kompozitor.

Elfman je potom rekao da je moguće je u krivu te da nikada nije očekivao da će "Simpsoni" trajati toliko dugo. "Sve što mogu reći je da sam začuđen da je trajala toliko koliko je trajala. Znači, morate shvatiti, kada sam napisao temu za 'Simpsone', napisao sam ludi komad glazbe. Nisam mislio da će ga itko čuti jer nisam mislio da serija ima šanse probiti se u eter", pojasnio je Elfman.

"Ustvari, očekivao sam da će je s programa skinuti nakon tri epizode jer je bila jako čudna pa sam mislio da nema šanse. Vjerujte mi, ovo je jedno od najvećih iznenađenja u mom životu."

Televizijska mreža Fox trenutno emitira 31. sezonu serije, a u planu je i 32. sezona koja bi se trebala emitirati u sezoni 2020./21.

Do sad je emitirano 670 epizoda "Simpsona", što tu seriju čini najdugotrajnijom dramskom serijom u američkoj televizijskoj povijesti koja se emitirala u primetimeu, odnosno u terminu od 20 do 23 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:41